ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σταμάτης Γαρδέλης για την παράσταση «Ρινόκερος»: «Το θέατρο που κατέβηκε το βρήκα μια ακρότητα»

Σταμάτης Γαρδέλης για την παράσταση «Ρινόκερος»: «Το θέατρο που κατέβηκε το βρήκα μια ακρότητα»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης το πρωί της Δευτέρας έδωσε συνέντευξη σε ρεπόρτερ τηλεοπτικής εκπομπής και ζητήθηκε το σχόλιο του για το διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους αλλά και το ζήτημα το οποίο προέκυψε έπειτα από την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος» αλλά και για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου.

Αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε: «Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Θα έπρεπε να ακούσουμε την επιστημονική άποψη και να προχωρήσουμε. Να ακούσουμε τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη της δημόσιας υγείας. Ας κάνουμε το εμβόλιο να προχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω. Κάποια πράγματα που ακούγονται είναι ακραία».

Ακρότητα όμως βρήκε και το γεγονός ότι η παράσταση «Ρινόκερος» μετά την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη «κατέβηκε». «Το θέατρο που κατέβηκε το βρήκα μια ακρότητα. Είναι κάτι που με ξεπερνάει. Εγώ έχω κάνει το εμβόλιο και λέω ότι πρέπει να το ακολουθήσουμε. Να φύγουμε από αυτή τη σκοταδιστική και μεσαιωνική αντίληψη», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ των άλλων σχολίασε και τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου, ο οποίος στις δηλώσεις του τάσσεται κατά των εμβολίων και παρουσιάζεται ως δύσπιστος σε σχέση με το εμβόλιο. «Τα έχω δει όλα αυτά. Θεωρώ ότι επηρεάζουν κάποιους ανθρώπους που είναι ευάλωτοι. Είναι λάθος κατεύθυνση αυτή. Έχουμε επιστήμονες, έχουμε Πολιτεία, έχουμε οργανωμένο κράτος. Για όνομα του Θεού, ο καθένας βγαίνει και λέει ότι θέλει;» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.