ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τ. Καφετζής για την κόντρα του με τον Ν. Μπάρτζη: «Έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί»

Τ. Καφετζής για την κόντρα του με τον Ν. Μπάρτζη: «Έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί»

Η φιλία που σημάδεψε το περσινό Survivor φαίνεται πως ανήκει πλέον οριστικά στο παρελθόν καθώς ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης έχουν πάρει σημαντικές αποστάσεις μάλιστα το περιστατικό κακοποίησης που είχε μοιραστεί μαζί τους η Άννας Μαρίας Βέλλη ήταν αφορμή για μια σημαντική διαφωνία μεταξύ τους.

Χθες, σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο Νίκος Μπάρτζης ουσιαστικά «κατηγόρησε» τον Τζέιμς ότι έκανε αυτό που η Άννα Μαρία είχε ζητήσει και από τους δύο να μην κάνουν, δηλαδή να μιλήσουν δημόσια για την ιστορία κακοποίησης που είχε μοιραστεί μαζί τους.

Ο Τζέιμς Καφετζής εμφανίστηκε πικραμένος από τον πρώην φίλο του, δηλώνοντας ότι έχει στεναχωρηθεί και απογοητευτεί, γιατί περίμενε από τον Ν. Μπάρτζη να μιλήσει στον ίδιο για ό,τι τον έχει ενοχλήσει και όχι να βγει στην τηλεόραση.

«Βγήκα με καλή πρόθεση και με όλη μου την καρδιά να υπερασπιστώ την Άννα Μαρία. Αν στεναχωρήθηκε για αυτό, έγινε πραγματικά άθελά μου. Το άλλο που με στεναχώρησε πολύ είναι ότι χάνεται το φως από το σημαντικό θέμα, το οποίο είναι η κακοποίηση της Άννας Μαρίας από κάποιον και γίνεται focus στην σχέση τη δική μου με τον Νίκο και εκείνη και αυτό είναι πολύ λυπηρό», είπε ο Τ. Καφετζής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Αν τον ενόχλησε κάτι, περίμενα να έρθει σε εμένα και όχι να έρθει εδώ και να μιλήσει πανελλαδικά και να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Ότι έχουμε απομακρυνθεί, έχουμε απομακρυνθεί ναι, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα με το χθεσινό. Το ξέρω ότι έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά», συμπλήρωσε ο Τ. Καφετζής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.