ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ένταση ανάμεσα σε Φ. Σκορδά και Γ. Λιάγκα: «Έχω απάντηση σε αυτό που μου είπε αλλά δεν θέλω να γίνουμε ριάλιτι» (βίντεο)

Ένταση ανάμεσα σε Φ. Σκορδά και Γ. Λιάγκα: «Έχω απάντηση σε αυτό που μου είπε αλλά δεν θέλω να γίνουμε ριάλιτι» (βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αρπάχτηκαν στον αέρα της σημερινής εκπομπής. Με αφορμή τα ονόματα κάποιων ποδοσφαιριστών που έχουν προσεγγίσει για να μπουν στο Survivor, αρχικά έγινε μεταξύ τους έντονος διάλογος.

Γιώργος: Είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές αυτοί που λέτε, όχι τίποτα τριτοτέταρτοι.
Φαίη: Τι εννοείς;
Γιώργος: Αχ Φαίη μου; Τι εννοώ; Στη ζωή υπάρχει ένας διαχωρισμός. Είναι άλλο να έχεις παίξει στη Λίβερπουλ και άλλο στις Κουκουβάουνες.
Φαίη: Εγώ διαφωνώ.
Γιώργος: Τι να πω; Να πεις για έναν ποδοσφαιριστή από τις Κουκουβάουνες ότι είναι σημαντικός επειδή διαφωνεί η Σκορδά. Να λέμε δηλαδή τους ασήμαντους σημαντικούς!
Φαίη: Θες να σου απαντήσω σοβαρά; Διαφωνώ με την έκφραση «δευτερότριτοι».

Στη συνέχεια, όταν αναφέρθηκε το όνομα της Ναυσικάς Παναγιωτοπούλου για το Survivor, η κουβέντα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά πήγε σε άλλο επίπεδο…

Φαίη: Είπες τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ειρήνη Παπαδοπούλου.
Γιώργος: Γιατί τα είχαν και οι δύο με τον Πηλαδάκη.
Φαίη: Τώρα αυτό τι είναι; Τι είναι αυτό τώρα;
Γιώργος: Τα μπέρδεψα…

Και η κατάληξη ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να κρατήσουν το κερασάκι για την ολοκλήρωση της διαφωνίας τους:

Γιώργος: Όταν ένα ζευγάρι αγαπάει ο ένας τον άλλον και τον σέβεται, ρωτάει ο ένας τον άλλον.
Φαίη: Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;
Γιώργος: Έχω απάντηση σε αυτό που μου είπε αλλά δεν θέλω να γίνουμε ριάλιτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.