ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χρήστος Χολίδης: «Μου έχουν πετάξει πιρούνι και αναπτήρα»

Χρήστος Χολίδης: «Μου έχουν πετάξει πιρούνι και αναπτήρα»

O Χρήστος Χολίδης βρέθηκε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για το ξεκίνημά του στο χώρο του τραγουδιού, τα ευτράπελα που έχουν συμβεί πάνω στην σκήνη, καθώς και για τα νέα του τραγούδια.

Αναφορά έκανε σε ένα περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, όπου τα λουλούδια που του πετούσαν κολλούσαν πάνω του από το μέλι που είχαν στα πιάτα οι πελάτες. «Μου έχουν πετάξει πιρούνι, αναπτήρα» συμπλήρωσε ο Χ. Χολίδης.

Μιλώντας για τα νέα του project, ο τραγουδιστής είπε ότι βγήκε το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Αγάπη θα πει». «Ένα χαρούμενο κομμάτι και ήμουν τυχερός που κάναμε ένα video clip με την Παρθένα Χοροζίδου, τον Αντώνη Λουδάρο και την Κατερίνα Ζαρίφη» ανέφερε και κάπου εκεί η κολλητή του φίλη, Κατερίνα Ζαρίφη μπήκε στο πλατό.

«Στο video clip κάνω το μοντέλο, ότι και στη ζωή μου» σημείωσε με χιούμορ η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ένα καλό που άφησε η καραντίνα είναι αυτή η παρέα, η Κατερίνα, η Παρθένα και ο Αντώνης. Περάσαμε πολύ ωραία» πρόσθεσε ο Χρήστος Χολίδης.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για το παρελθόν της στη δημοσιογραφία ως πολεμική ανταποκρίτρια, αλλά και την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο θέατρο, την παρουσία της σε τηλεοπτική σειρά και την… απουσία της από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. «Μιλήσαμε το καλοκαίρι, ήθελα να είμαι, αλλά δεν μπορούσα να είμαι και τις 5 μέρες της εβδομάδας. Και η Ελένη είναι μόνιμη σχέση, για σύζυγος, όχι για φλερτ» σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα προσωπικά της, τονίζοντας ότι δεν έχει μόνιμη σχέση αυτή την περίοδο, σημειώνοντας ωστόσο ότι περνάει καλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.