ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Μακρίδης: «Ξυπνήσαμε ένα πρωί και ένας τύπος μάς είχε κλέψει ατελείωτα χρήματα»

«Έκανα ψυχοθεραπεία επτά χρόνια για να μπορέσω να αντέξω τη διαδικασία των δικαστηρίων»

Μ.Μακρίδης: «Ξυπνήσαμε ένα πρωί και ένας τύπος μάς είχε κλέψει ατελείωτα χρήματα»

Ο γνωστός παρουσιαστής, Μίλτος Μακρίδης που έχει επιλέξει να απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, αναφέρθηκε στην οικονομική του καταστροφή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μίλτος Μακρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεκάδες φορές ένιωσα πισώπλατες μαχαιριές και ήταν ένας από τους λόγους που έκανα πίσω. Μου συνέβη και ένα θέμα στην προσωπική μου ζωή πριν από καμιά 20αριά χρόνια και τραβιόμουν τόσα χρόνια στα δικαστήρια. Δεν μπορούσα να δίνω δυο μάχες παράλληλα».

«Ξυπνήσαμε ένα πρωί και ένας τύπος μάς είχε κλέψει ατελείωτα χρήματα. Μου στοίχισε πολύ. Έκανα ψυχοθεραπεία επτά χρόνια για να μπορέσω να αντέξω τη διαδικασία των δικαστηρίων. Ξεκίνησαν αυτά τα πράγματα όταν ήμουν 33 χρονών και ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και είμαι 53 χρονών. Δεν έκανα οικογένεια αν και αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπήρχαν τηλεοπτικές προτάσεις, ελάχιστες βέβαια, το τελευταίο διάστημα για πράγματα με τα οποία όμως δεν είχα καμία σχέση. Ίσως να επέλεγα αυτό το οποίο θα με έκανε να πιστεύω ότι θα ντρέπομαι λιγότερο» συμπλήρωσε ο δημοφιλής παρουσιαστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.