ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σταμάτης Γαρδέλης στη Φάρμα: «Λένε πώς είμαι μέσα στη μπίχλα και κοιμάμαι μέσα στα γουρούνια»

Σταμάτης Γαρδέλης στη Φάρμα: «Λένε πώς είμαι μέσα στη μπίχλα και κοιμάμαι μέσα στα γουρούνια»

Το γεγονός ότι πριν καλά καλά ξεκινήσει το παιχνίδι, κάποιοι συμπαίκτες του προσπαθούν να τον βγάλουν εκτός, εξόργισε τον Σταμάτη Γαρδέλη στη «Φάρμα».

Ο γνωστός ηθοποιός που είναι δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση, στράφηκε κατά των συμπαικτών του οι οποίοι τον ψήφισαν για να είναι «μονομάχος».

«Αν δεις τα βίντεο όλα, και τις δικαιολογίες που λένε τα παιδιά… Είστε εκτός θέματος παιδιά, δεν είναι αυτή η Φάρμα, δεν είναι έτσι το παιχνίδι. Δεν είμαστε εμείς για το παιχνίδι» είπε και απάντησε στην ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη, αναφέροντας ότι περίμενε να τον ψηφίσουν προς αποχώρηση οι συμπαίκτες του: «Διαισθανόμουν και τα “καρφιά” που έρχονταν και ήξερα πως θα είμαι μονομάχος» είπε και στη συνέχει ξέσπασε: «Με είπαν μεγάλο, τεμπέλη, ότι κοιμάμαι μέσα στα γουρούνια και είμαι μέσα στην μπίχλα, ότι δεν δουλεύω, έχω σπάσει εκατό πέτρες» είπε και στη συνέχεια απευθυνόμενος στην συμπαίκτρια του την οποία θα ανταγωνιστεί, δήλωσε: «Εγώ δεν θα σε αφήσω να νικήσεις, στο λέω»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.