ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με ατελείωτο «οφθαλμόλουτρο» η «Φάρμα» θέλει να ανεβάσει την τηλεθέαση στα ύψη: Και η Κ.Λυκοπούλου μπήκε στο ντους

Παρέλαση... στα ντους κάνουν οι κοπέλες της Φάρμας

Με ατελείωτο «οφθαλμόλουτρο» η «Φάρμα» θέλει να ανεβάσει την τηλεθέαση στα ύψη: Και η Κ.Λυκοπούλου μπήκε στο ντους

Αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να αυξήσει τα ποσοστά της τηλεθέασης της είναι η παραγωγή της «Φάρμας», καθώς μετά την Σάσα Μπάστα και την Αγγελική Ηλιάδη και η Κρίστυ Λυκοπούλου μπήκε στο ντους για να «συστηθεί» καλύτερα στους τηλεθεατές.

Η νεαρή παίκτρια φόρεσε ένα δίχρωμο μπικίνι και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη. Στην θέα του καλλίγραμμου κορμιού της οι άνδρες ξεκίνησαν να αλαλάζουν και μια φωνή κάλεσε τον Κουτσαβάκη για να απολαύσει το θέαμα. Η Αγγελική Ηλιάδη εκείνη την ώρα έπλενε τα ρούχα της στη σκάφη ακούγοντας τα σχόλια για την Κρίστυ… «Λύσσα» φώναξε κάνοντας έτσι παρατήρηση τους άνδρες της Φάρμας για τα σχόλιά τους.

Θυμηθείτε το μπάνιο της Σ.Μπάστα και της Α.Ηλιάδη

Πώς σχολίασε το Twitter το ντουζ της Κρίστυ

Ποια είναι η Κρίστυ Λυκοπούλου

To μελαχρινό κορίτσι με τους πολλούς followers στο Instagram, αποφάσισε να μπει στη Φάρμα και λίγο πριν τη δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αποκάλυψε κάποια πράγματα για εκείνη.

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει μεγαλώσει με καλλιτεχνικές ανησυχίες, καθώς από τα 5 της χρόνια έπαιζε στο θέατρο. Είναι Υδροχόος στο ζώδιο και όπως λέει διαθέτει μια κουλ προσωπικότητα ενώ είναι ελεύθερο πνεύμα και οι ιδέες της είναι ιδιαίτερες και πρωτοποριακές.

Της αρέσει να εξελίσσεται και να ανακαλύπτει διαρκώς νέες πτυχές του εαυτού της.

Έχει σπουδάσει στο ΑΕΙ Θεατρικών Σπουδών της Πάτρας και συνέχισε τις σπουδές της στον Ιάσμο Αθηνών.

Μια ματιά στο Instagram της

Μάλιστα, έχει εργαστεί στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Tv μετά τις σπουδές της, ενώ η απώλεια του πατέρα της την ανάγκασε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Η Κρίστυ Λυκοπούλου λατρεύει τη γυμναστική και από 12 ετών ασχολείται με τον στίβο και έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες που αφορούν το 100αρι και τον ανώμαλο δρόμο.

Όπως δηλώνει, πιστεύει πολύ στον Θεό και από μικρή πήγαινε κατηχητικό. Πιστεύει πως βρίσκεται ακόμη στο μηδέν και πως όλα τώρα ξεκινούν για εκείνη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένεια της μένει στην Αριδαία όπου και παράγει μέλι ενώ ο γαμπρός της είναι ιερέας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.