Αλλάζουν τα πάντα στο Survivor μετά τις τρεις νέες οικειοθελείς αποχωρήσεις, παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες.

Την αρχή έκανε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από τους Διάσημους και σειρά παίρνουν τρεις παίκτες των Μαχητών. Η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη θα αποχωρήσει από το Survivor για ιατρικούς λόγους, ενώ ακολουθούν Σταμάτης Καλαφατάς και Θανάσης Μπέλλος.

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο ακούσαμε τον τελευταίο να αφήνει άναυδους τους πάντες, όταν είπε πως τις επόμενες μέρες θα ήθελε να αποχωρήσει, ενώ ο Ροδίτης είχε πει στην τελευταία ψηφοφορία, πως δεν θέλει ο κόσμος να τον ψηφίσει για να παραμείνει, καθώς επιθυμεί να αποχωρήσει.

Το σημερινό τρέιλερ μάς προϊδεάζει για τις εξελίξεις. Ακούμε τον Γιώργο Λιανό να μιλάει για αποχωρήσεις, χωρίς όμως να αναφέρει τα ονόματα. Ίσως δούμε σήμερα κάποιους να αποχωρούν και αύριο άλλα ονόματα.

Ακούμε όμως και άλλα πράγματα που δεν είχαν περάσει από το μυαλό μας. Συγκεκριμένα η Μυριέλλα Κουρεντή βάζει τα κλάματα και λέει πως δεν αντέχει άλλο και θέλει να αποχωρήσει.

Λέτε τις επόμενες μέρες να είναι η πέμπτη οικειοθελής αποχώρηση;

Survivor Spoiler: Επισπεύδει τις νέες προσθήκες ο Ατζούν

Ο Ατζούν ετοιμάζει τετραπλή «βόμβα» που θα ενισχύσει τις ομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, ο Τούρκος παραγωγός σίγουρα θα επισπεύσει την είσοδο των νέων παικτών, ώστε να καλυφθούν τα κενά και να μείνει το ενδιαφέρον στα ύψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μένει να δούμε αν ο Ατζούν θα διατηρήσει τις ομάδες ως έχουν, Μαχητές και Διάσημοι δηλαδή ή αν θα ανακατέψει την… τράπουλα.