Ο 58χρονος Παναγιώτης Σιδέρης έζησε στη Βενεζουέλα πολλά χρόνια όμως η κρίση στη χώρα τον οδήγησε να πάρει απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα ώστε να δώσει μια καλύτερη ζωή στο γιο του.

Ο Παναγιώτης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef ώστε να φτάσει μέχρι τον τελικό και να πάρει το έπαθλο αλλά και τον τίτλο. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του, ο φιλόδοξος μάγειρας ανέφερε πως ήταν επιχειρηματίας στη Βενεζουέλα όμως η κρίση τα ανέτρεψε όλα μέσα σε μια στιγμή.

«Για να πάρεις φαγητό περίμενες μια φορά την εβδομάδα που ερχόταν η νταλίκα με το ρύζι. Ήρθα εδώ για μια καλύτερη ζωή για το γιο μου. Προσπαθούσα να δείξω στο γιο μου και την γυναίκα μου ότι η ζωή στην Ελλάδα είναι ωραία. 65 βιογραφικά έδωσα σε 5 ημέρες. Όταν είσαι επιχειρηματίας και έρχεται μια στιγμή που η ζωή σε κατεβάζει από το σύννεφο που είσαι, πέφτεις άσχημα» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης στην κάμερα του MasterChef και πρόσθεσε πως: «Έχω βάλει στόχο ότι θα την πάρω και θα κερδίσω το τρόπαιο».

Όταν εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές, εκείνοι θέλησαν να μάθουν γιατί δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef και η απάντηση του, τους άφησε άφωνους. «Η ανάγκη για μια καλύτερη ζωή για το παιδί μου» είπε ο παίκτης.

Η εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν ότι είχα κάνει μια γιορτή στο σπίτι μου και ήμουν με φίλους και μπήκαν κλέφτες και η γυναίκα μου που ήταν 4 μηνών έγκυος και από το φόβο της πήδηξε από το παράθυρο. Μας έκλεψαν όλους και όταν τη βρήκαμε ήταν μέσα στα αίματα. Δηλαδή ο γιος μου ζει από θαύμα» είπε ο Παναγιώτης στην κάμερα του MasterChef.