
Ο «κακός χαμός», έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς δεν άρεσε καθόλου στον Γιώργο Κατσαούνη το γεγονός ότι η Μυριέλλα Κουρεντή ήθελε να επικοινωνήσει με τον καλό της φίλο, John.
Ο ίδιος θεωρεί πως είναι το αγόρι της Μυριέλλας και πλέον δεν της έχει αφήσει κανένα περιθώριο.
«Καλό είναι να τελειώσει αυτό το ειδύλλιο, αυτή η πλακίτσα μεταξύ εμένα και της Μυριέλλας. Δε μου αρέσει καθόλου, είναι σα να κοροϊδεύει κι εμένα και το πανελλήνιο. Και αυτόν τον John που κάθεται έξω και δεν ξέρει τί του γίνεται. Ας κλείσει εδώ.
Δεν έγινε παρεξήγηση και δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου δια τρία. Δεν το ξέρω το παιδί αλλά επειδή είμαι πονηρός σε αυτά, πάω στοίχημα πως δεν πέφτω έξω», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Κατσαούνης.
Η Μυριέλλα ζήτησε από την παραγωγή ένα λεπτό για τους δυο τους, για να του εξηγήσει ότι κάνει λάθος και του είπε πως θα μετανιώσει για ό,τι λέει. Ο Κατσαούνης όμως δεν της άφησε περιθώρια κι ήταν ανένδοτος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο μέχρι τις 3 Ιουνίου – Τα τρία ζώδια που θα ζοριστούν στα ερωτικά
- Από εμβόλιο σε… εμβόλιο: Η Εθνική Επιτροπή αποφάσισε ποιοι θα εμβολιαστούν κατά της ευλογιάς των πιθήκων
- Η ελληνική απάντηση στις διεκδικήσεις της Τουρκίας σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ δίνεται σήμερα από τον Π.Αδαμίδη στην Ορεστιάδα
- Telegram Community: Ένας ακόμη τρόπος για να μαθαίνεις πρώτος τα τελευταία νέα από το Pronews.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.