ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εκτός Survivor ο Βαλάντης; – Ενεργοποίησε το κινητό του (βίντεο)

Επιβεβαιώνεται το spoiler;

Εκτός Survivor ο Βαλάντης; – Ενεργοποίησε το κινητό του (βίντεο)

Όπως σας αναφέραμε στο pronews.gr, το πρωί της Τετάρτης, ο Βαλάντης σύμφωνα με τα spoiler, είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor.

Οι πληροφορίες, έρχονται να επιβεβαιωθούν, καθώς, βάσει όσων έγιναν γνωστά, ο τραγουδιστής έχει ανοιχτό είναι το κινητό του, και συγκεκριμένα έχει ενεργοποιημένο το viber του.

Σύμφωνα με την εκπομπή, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», ο τραγουδιστής αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ξενοδοχείο και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς επικοινώνησε με άτομο του περιβάλλοντός του και αποκάλυψε ότι είναι ήδη εκτός παιχνιδιού!

Από την άλλη η εκπομπή «Το Πρωινό», ανέφερε ότι δεν έχει στα χέρια του το κινητό του, αλλά αυτή που ενεργοποίησε τον λογαριασμό του ήταν η σύντροφός του, Σουζάνα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο, είδαμε τον Βαλάντη να λυγίζει!

Ο ίδιος δεν έκρυψε ότι η απομόνωσή του από την υπόλοιπη ομάδα του τον έχει στενοχωρήσει πολύ και ντρέπεται τους δικούς του ανθρώπους που έχουν εξελιχθεί έτσι τα πράγματα.

“Είμαι πολύ πληγωμένος” είπε ο τραγουδιστής κλαίγοντας ενώπιον όλων ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες είχαν συγκινηθεί για την πιθανότητα να ακούσουν μηνύματα των δικών τους ανθρώπων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ στο σημερινό επεισόδιο, ο Βαλάντης δεν θα είναι στο συμβούλιο, όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την αποχώρηση παίκτη και περιμένει στην καλύβα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.