«Έδωσε δυο πεταχτά φιλιά στον Κατσαούνη σαν χαιρετισμό»!

Η Mυριέλλα Kουρεντή είναι το πρόσωπο του φετινού Survivor και ο λόγος δεν είναι η απόδοση της στα αγωνίσματα αλλά η σχέση με τον Γιώργο Κατσαούνη, παίκτη της αντίπαλης ομάδας και κατηγορούμενο για ασέλγεια σε ανήλικη.

Η ερωτική ζωή της ηθοποιού αποτελεί ένα μυστήριο καθώς φήμες θέλανε να έχει σχέση με τον John Λυγνό ενώ παράλληλα φλερτάρει με τον παίκτη της μπλε ομάδας. Ωστόσο έχει γίνει γνωστό ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε συνάψει σχέση με τον εκδότη από τις Σέρρες, Κωνσταντίνο Πεταλωτή.

Το μυστήριο κλήθηκε να διαλευκάνει στο περιοδικό «You» η μητέρα της 34χρονης ηθοποιού Εύα, η οποία αποκάλυψε ότι η κόρη της δεν βρίσκεται σε σχέση με τον μουσικό.

«Η Μυριέλλα μπορεί να δήλωσε ότι έχει κάποια σχέση όταν μπήκε στο παιχνίδι γιατί ενδεχομένως να το έκανε γιατί είδε ένα κλίμα περίεργο και ήθελε να αποφύγει κάποια πράγματα. Με αυτό το παιδί τον John, δεν έχουν σχέση ερωτική απλώς τον αγαπάει πάρα πολύ γιατί φτιάχνουν μαζί τραγούδια που θα τα προωθήσουν όταν βγει από το παιχνίδι.

Στο Survivor μπήκε για οικονομικούς λόγους γιατί από το θέατρο έπαιρνε ψίχουλα, περίπου 400 ευρώ το μήνα. Δε μπορούσε να επιβιώσει γιατί είχε υποχρεώσεις να πληρώσει.

Το αποκλείω. Το παιδί μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος που να χρησιμοποιήσει τον Κατσαούνη για να τραβήξει τα φώτα. Αν η Μυριέλλα ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις θα ήταν τώρα πρώτο όνομα. Είμαι σίγουρη ότι απλά κολακεύτηκε. Η κόρη μου έχει μάθει να σέβεται. Έδωσε δυο πεταχτά φιλιά στον Κατσαούνη σαν χαιρετισμό. Αμέσως της έχουν βγάλει κουδούνια. Την έχω φάει πια. Τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή τον γνώρισε στις Σέρρες που είχε πάει περιοδεία. Τα έφτιαξαν αλλά λίγο αργότερα χώρισαν»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!