Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με σχετική του ανάρτηση στο Instagram, παραδέχτηκε ότι και εκείνος έχει πάρει κάποια κιλά, επειδή τρώει παραπάνω, στηρίζοντας, με αυτόν τον τρόπο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μίλησε ανοιχτά για τα παραπανίσια κιλά που έχει πάρει τώρα τελευταία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την στήριξε, κάνοντας ένα αρκετά χιουμοριστικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου από το πάνω μέρος φαίνεται η Ευρυδίκη να λέει ότι έχει πάρει κιλά επειδή τρώει και ότι αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, ενώ από το κάτω μέρος εκείνος είχε συμπληρώσει τη φράση «Και εγώ…», με σχετικά gifs.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, παίρνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μία πίεση γιατί λέω: «είμαι 34 ετών, θα προλάβω;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι τρομερή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος! Όχι, παιδιά τρώω και έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος»