Οι λάτρες της σειράς ταινιών και βιβλίων του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών» είναι αμέτρητοι και έτσι από τις σειρές που περιμένουμε καιρό είναι αυτή που ετοιμάζει το Amazon Prime Video.

H σειρά θα ονομάζεται «The Lord of the Rings: The Rings of Power» και θα κάνει πρεμιέρα στη streaming υπηρεσία στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022. O πρώτος κύκλος θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, ενώ έχει ανανεωθεί και για δεύτερο.

Η υπόθεση του «The Lord of the Rings: The Rings of Power»

H σειρά θα επικεντρώνεται στην ιστορία της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης του J.R.R. Tolkien, χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των βιβλίων “The Hobbit” και “The Lord of the Rings” και θα αποκαλύψει πώς δημιουργήθηκαν τα πανίσχυρα δαχτυλίδια του σύμπαντος, αλλά και πώς μοιράστηκαν στις φυλές της Μέσης Γης. Παράλληλα θα ακολουθήσουμε ένα σύνολο από γνώριμους και καινούριους χαρακτήρες, που αντιμετωπίζουν τον επίφοβο, αναδυόμενο κακό της Μέσης Γης.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς

Πριν αρκετό καιρό είχε δημοσιευτεί ότι η ηθοποιός Morfydd Clark (Pride and Prejudice and Zombies) θα υποδυθεί στην πολυαναμενόμενη σειρά την Galadriel, το πιο σοφό και ισχυρό ξωτικό της Μέσης Γης κατά την Τρίτη Εποχή. Tον περασμένο Οκτώβριο μάθαμε και το όνομα του Joseph Mawle σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ο οποίος υποδύθηκε τον Benjen Stark στο Game Of Thrones. Η Amazon έχει ανακοινώσει και το υπόλοιπο καστ που θα συμμετέχει στη σειρά: Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers και Daniel Weyman.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!