Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία (βίντεο)

Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία (βίντεο)

Οι δύο ομάδες του Survivor, που ενισχύθηκαν με νέους παίκτες, αναμένεται να αγωνιστούν στο αποψινό επεισόδιο για την πρώτη ασυλία.

Ο Αρης Σοϊλέδης μόνο τυχαία επιλογή δεν είναι από την πλευρά της παραγωγής και έδειξε πως όχι μόνο θα προσφέρει στους Κόκκινους την ενίσχυση που τους έλειπε σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά αυτομάτως και ένα ισχυρό… αντίβαρο προς τον Γιωρίκα Πιλίδη για την κατάκτηση του φετινού Survivor.

Γι’ αυτό και θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον από εδώ και στο εξής και η μεταξύ των δύο παικτών σχέση, αφού ο Γιωρίκας δεν είναι… χθεσινός και αντιλαμβάνεται πως έρχονται για εκείνον δύσκολες μέρες.

Από την άλλη πλευρά, οι Μαχητές δεν έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα.

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κωπηλασία και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με το πόκερ έχουν τη δυναμική να προσφέρουν σημαντικότατη ενίσχυση στη Μπλε ομάδα και αυτό θα το αντιληφθούμε πολύ πολύ σύντομα…

Survivor Spoiler – Πρώτη Ασυλία

Απόψε θα δούμε τη διεξαγωγή του αγωνίσματος για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας.

Στίβος μάχης με λάσπη αυτομάτως δίνει προβάδισμα στους Μαχητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του dokari.gr οι Μαχητές είναι αυτοί που κατακτούν σήμερα την πρώτη ασυλία, κάνουν το 1-0 και στέλνουν τους Διάσημους ηττημένους στο Συμβούλιο για να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιό τους για αποχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.