Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, καθώς ο δικηγόρος του ιερέα από τα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης εξαπέλυσε «βολές».

Ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, αφού έκανε έξω φρενών τον Γιώργο Παπαδάκη, βγάζοντάς τον από τα ρούχα του στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα», καθώς αναφέρθηκε σε καταγγελίες πρώην συνεργάτιδάς του, άφησε αιχμές και για τη Φαίη Σκορδά.

Ο δικηγόρος του ιερέα για τον οποίο οι αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στο πανελλήνιο, φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό», όπου τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Αφού γνωστοποίησε αρχικά ότι θα προχωρήσει σε αγωγή προς τον Γιώργο Παπαδάκη, ο κ. Θεοδωρόπουλος έστρεψε τα βέλη του στην παρουσιάστρια όταν εκείνη του επεσήμανε:

«Καταλαβαίνετε ότι κάποιες υποθέσεις είναι πάρα πολύ σοβαρές, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης, πόσο μάλλον βιασμού και πόσο μάλλον όταν προέρχονται από ανήλικα παιδιά. Σε αυτές τις υποθέσεις, ό,τι κι αν αποφασίσει το δικαστήριο, χρειάζεται να έχουμε μία ευαισθησία, χαμηλούς τόνους… Ακόμα κι όταν υπερασπίζεστε τον πελάτη σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους, έστω και ως προς σεβασμό έστω και μία τοις χιλίοις, ένα κοριτσάκι να έχει βιαστεί».

Τότε ο δικηγόρος ανέφερε πως «δεν υπάρχει υλικό από τη δικογραφία που να δικαιολογεί ότι ο ιερέας έχει βιάσει την ανήλικη», αλλά και πως δεν πρέπει «να δικάζουμε στον τηλεοπτικό αέρα», ενώ «θα αποφασίσει ο κύριος ανακριτής και το δικαστήριο».

«Οφείλω να βγάλω τη θέση του ιερέα», πρόσθεσε.

Η Φαίη Σκορδά ωστόσο τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να δημιουργήσει έναν «ντόρο» γύρω από το όνομά του: από τις δηλώσεις του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μέχρι το «σόου» στον κ. Παπαδάκη, «μέχρι αυτά που λέτε τώρα…».

Ο κ. Θεοδωρόπουλος ανταπάντησε πως ο κύριος Παπαδάκης ήταν αυτός που έκανε σόου, δηλώνοντας προσβεβλημένος, αλλά και ότι θα του κάνει αγωγή.

«Και η Σίσσυ τι έκανε που βγήκατε και κάνατε μία τέτοια δήλωση από το πρωί ως το βράδυ ότι είναι μόδα οι βιασμοί; Τι κάνετε τώρα; Έτσι κάνετε καριέρα;», συνέχισε η παρουσιάστρια σε έντονο ύφος, προκαλώντας την εκ νέου αντίδραση του δικηγόρου.

«Να σας πω κ. Σκορδά, θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Επειδή μου πετάτε το μπαλάκι; Μην με προσβάλλετε. Να μη σας θυμίσω μία εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία Tv με τον Αγαμέμνονα, ο οποίος κινείται εναντίον σας! Σας παρακαλώ πολύ» τής είπε ο δικηγόρος κι έκλεισε τη γραμμή.

«Με πάρα πολλή δουλειά» απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!