ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor: Άφησε τον Βαλάντη και έπιασε την Αθηνά Ευμορφιάδη

«Δεν μου έχει φερθεί καθόλου καλά»

Survivor: Άφησε τον Βαλάντη και έπιασε την Αθηνά Ευμορφιάδη

Στον απόηχο του χθεσινοβραδινού συμβουλίου του Survivor, Διάσημοι και Μαχητές σχολίαζαν τα όσα ειπώθηκαν. Η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία είχε τσακωθεί πολλές φορές με τον Βαλάντη όσο εκείνος ήταν στο Survivor, τα έβαλε με την Αθηνά Ευμορφιάδη για τα όσα είπε η δεύτερη κατά τη διάρκεια του συμβουλίου.

«Η Αθηνά, είναι ο πρώτος άνθρωπος μετά τον Βαλάντη που δεν μου έχει φερθεί καθόλου καλά. Πολλές φορές κατά τη διάρκεια του Survivor. Το περίμενε ότι εγώ θα την ψηφίσω γι’ αυτό και χαμογέλασε. Μετά όμως, όταν της δόθηκε ο λόγος από τον Λιανό αυτό που είπε ότι βραχυκύκλωσα την ομάδα, δεν το κατάλαβα. Ρώτησα τον Λάμπρο να μου το εξηγήσει, ούτε εκείνος το κατάλαβε. Ρώτησα τη Ναυσικά ούτε και εκείνη το κατάλαβε. Ρώτησα τον Άρη, ούτε και εκείνος το κατάλαβε. Ήταν άτοπο αυτό που είπε. Οποιοσδήποτε στη θέση μου το ίδιο θα έκανε. Και στην τελική ψήφισα τον άνθρωπο που θεωρούσα ότι ήμασταν λιγότερο κοντά» σχολίασε η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της η Αθηνά Ευμορφιάδη σχολίασε πως: «Ήμουν 1000% σίγουρη ότι θα ψήφιζε εμένα. Εγώ προσωπικά στη Μυριέλλα δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα. Βέβαια δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα της χαϊδέψουν τα αυτιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.