ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η Φάρμα: Η Σάσα Μπάστα και η Νάιρα Αλεξοπούλου διαφώνησαν για το ρόλο της γυναίκας στο παιχνίδι

Η Φάρμα: Η Σάσα Μπάστα και η Νάιρα Αλεξοπούλου διαφώνησαν για το ρόλο της γυναίκας στο παιχνίδι

Ο ρόλος της γυναίκας στη Φάρμα έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων ανάμεσα στους αγρότες και η Νάιρα Αλεξοπούλου με την Σάσα Μπάστα ήρθαν σε αντιπράθεση.

«Είναι αντρική υπόθεση η Φάρμα. Εγώ το λέω από την πρώτη μέρα. Είναι και ομαδική υπόθεση αλλά είναι και αντρική υπόθεση. Δεν είναι γυναικείο πράγμα η Φάρμα, παιδιά. Δεν είναι. Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν μόνο κάποια πράγματα, όπως είναι το άρμεγμα» είπε η Νάιρα Αλεξοπούλου στους συμπαίκτες του.

«Ε τότε γιατί ήρθαμε εδώ μέσα, ρε φίλε; Εντάξει… Γιατί το λες αυτό; Εμένα με υποτιμάει αυτό που λες» αντέδρασε αμέσως η Σάσα Μπάστα.

«Οι γυναίκες έχουν δώσει πάρα πολλούς αγώνες για να είμαστε ισάξιες με τους άνδρες»

«Δεν θα συμφωνήσω σε αυτό. Θεωρώ ότι είναι φεμινιστικό, έχουν περάσει πολλά χρόνια και οι γυναίκες έχουν δώσει πάρα πολλούς αγώνες για να είμαστε ισάξιες με τους άνδρες. Πρέπει αυτό κι εμείς να το αντιλαμβανόμαστε και όχι να το επικροτούμε» είπε η Σάσα Μπάστα στην κάμερα της Φάρμας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της, η Νάιρα Αλεξοπούλου τόνισε πως: «Η Σάσα είναι μια δύσκολη περίπτωση γιατί είναι ένα πολύ καλομαθημένο παιδί. Πολλές φορές το καλομαθημένο παρεξηγείται. Εγώ είμαι από τα άτομα που, επειδή την ξέρω, το προσπερνάω και δεν δίνω μεγάλη σημασία όσο δεν ενοχλεί εμένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.