Ο ρόλος της γυναίκας στη Φάρμα έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων ανάμεσα στους αγρότες και η Νάιρα Αλεξοπούλου με την Σάσα Μπάστα ήρθαν σε αντιπράθεση.

«Είναι αντρική υπόθεση η Φάρμα. Εγώ το λέω από την πρώτη μέρα. Είναι και ομαδική υπόθεση αλλά είναι και αντρική υπόθεση. Δεν είναι γυναικείο πράγμα η Φάρμα, παιδιά. Δεν είναι. Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν μόνο κάποια πράγματα, όπως είναι το άρμεγμα» είπε η Νάιρα Αλεξοπούλου στους συμπαίκτες του.

«Ε τότε γιατί ήρθαμε εδώ μέσα, ρε φίλε; Εντάξει… Γιατί το λες αυτό; Εμένα με υποτιμάει αυτό που λες» αντέδρασε αμέσως η Σάσα Μπάστα.

«Οι γυναίκες έχουν δώσει πάρα πολλούς αγώνες για να είμαστε ισάξιες με τους άνδρες»

«Δεν θα συμφωνήσω σε αυτό. Θεωρώ ότι είναι φεμινιστικό, έχουν περάσει πολλά χρόνια και οι γυναίκες έχουν δώσει πάρα πολλούς αγώνες για να είμαστε ισάξιες με τους άνδρες. Πρέπει αυτό κι εμείς να το αντιλαμβανόμαστε και όχι να το επικροτούμε» είπε η Σάσα Μπάστα στην κάμερα της Φάρμας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της, η Νάιρα Αλεξοπούλου τόνισε πως: «Η Σάσα είναι μια δύσκολη περίπτωση γιατί είναι ένα πολύ καλομαθημένο παιδί. Πολλές φορές το καλομαθημένο παρεξηγείται. Εγώ είμαι από τα άτομα που, επειδή την ξέρω, το προσπερνάω και δεν δίνω μεγάλη σημασία όσο δεν ενοχλεί εμένα».