Survivor: Προβληματισμένοι οι Διάσημοι με τον Γιώργο Κατσαούνη – «Θα πρεπε να λέγεται κ…λοτούμπας και όχι τσακατσούκας»

Survivor: Προβληματισμένοι οι Διάσημοι με τον Γιώργο Κατσαούνη – «Θα πρεπε να λέγεται κ…λοτούμπας και όχι τσακατσούκας»

Μια από τις υποψήφιες προς αποχώρηση από το Survivor είναι η Σοφιάνα Αβραμάκη. «Είναι άβολη θέση» σχολίασε η παίκτρια στην κάμερα του Survivor και πρόσθεσε πως έχει στεναχωρηθεί γιατί είναι πολύ νωρίς για τον στόχο που είχε θέσει ενώ τόνισε πως δεν νιώθει έτοιμη να αποχωρήσει.

Στην ίδια ψυχολογική κατάσταση είναι και η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία επίσης είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Οι δυο παίκτριες της Μπλε ομάδας συζητούσαν τα όσα ακούστηκαν στο συμβούλιο ενώ πέταξαν τα βέλη τους και στον Γιώργο Κατσαούνη.

«Γυρισε έτσι ο Γιώργος και είδα έναν Γιώργο άλλον άνθρωπο. Για μένα πια είναι ο μέγιστος κ…λοτούμπας! Βλέπω έναν άνθρωπο που πάει όπου τον πάει ο άνεμος! Αυτός και όχι η Σοφιάνα» τόνισε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον Γιώργο Κατσαούνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχει φτάσει σε πολύ άσχημη φάση ο Γιώργος, τον είχαν στήσει στον τοίχο» ανέφερε, με τη σειρά της, η Σοφιάννα Αβραμάκη και πρόσθεσε πως: «Θα πρεπε να λέγεται κ…λοτούμπας και όχι τσακατσούκας. Θα του ταίριαζε φανταστικά αυτό το υποκοριστικό. Κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, δεν τίμησε τα παντελόνια που φοράει και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.