Δια χειρός Ridley Scott ο κόσμος αν οι Γερμανοί επικρατούσαν στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (vid)

Δια χειρός Ridley Scott ο κόσμος αν οι Γερμανοί επικρατούσαν στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (vid)

Τον κόσμο αν επικρατούσαν οι Γερμανοί στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο προσπαθεί να φανταστεί ο Ridley Scott στη νέα σειρά με τίτλο «Ο άντρας στο ψηλό κάστρο».

Το τρέιλερ της σειράς που θα μεταδοθεί μέσω του «Amazon»  είναι εντυπωσιακό: Στην αμερικανική σημαία κυριαρχεί ο αγκυλωτός σταυρός ενώ η χώρα είναι διαιρεμένη στη μέση με τους Ιάπωνες να κατέχουν όλη τη δυτική ακτή.

«Ο άντρας στο ψηλό κάστρο» είναι μία ιστορία που βασίζεται στη νουβέλα του  Philip K. Dick από το 1962. 

Στο δράμα που αναμένεται να καθηλώσει στους δέκτες μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστούν  οι Alexa Davalos,  Luke Kleintank,  Rupert Evans,  Cary-Hiroyuki Tagawa και ο Rufus Sewell.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.