ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σειρά που έκανε πάταγο επιστρέφει στη μικρή οθόνη!

Σειρά που έκανε πάταγο επιστρέφει στη μικρή οθόνη!

Έκανε πάταγο σε όλο τον κόσμο και παίχτηκε σε εκατομμύρια τηλεοράσεις ανά την υφήλιο.

Mετά από 6 χρόνια, το Prison Break έρχεται για να ξαφνιάσει πολύ ευχάριστα τους φανατικούς οπαδούς του με νέο κύκλο 10 επεισοδίων που ανακοινώθηκε επίσημα!

Η δημοφιλής σειρά ξεκίνησε το 2005 και -αν και είχαν προγραμματιστεί μόλις 13 επεισόδια- τελικά «κράτησε» λόγω δημοφιλίας ως το 2009.

Έξι χρόνια μετά, οι δημιουργοί του ετοιμάζονται να επαναφέρουν τη δημοφιλή σειρά στη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος κύκλος θα εμφανίζει τη ζωή των χαρακτήρων μετά από χρόνια, ενώ οι παραγωγοί έχουν ήδη σκεφθεί πως θα… δικαιολογήσουν το γεγονός ότι θα εμφανίζεται ζωντανός ο Μάικλ Σκότφιλντ ο οποίος πεθαίνει στο τελευταίο επεισόδιο (μέχρι τώρα) της σειράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα αναφερθούμε σε ορισμένα ζητήματα που είχαν τεθεί στο τέλος της σειράς, για το νέο κοινό» δηλώνει ο παραγωγός Παλ Σέρινγκ, αποκαλύπτοντας ότι εκτός από τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές, θα επιστρέψουν και ορισμένοι ακόμα χαρακτήρες της σειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.