ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανησυχία παρουσιάστριας για βίντεο με το “άτακτο” παρελθόν της

Ανησυχία παρουσιάστριας για βίντεο με το “άτακτο” παρελθόν της

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στο ελληνικό διαδίκτυο με μια ιστορία που κυκλοφορεί σχετικά με Ελληνίδα παρουσιάστρια που την «κυνηγούν» ροζ βίντεο του «άτακτου» παρελθόντος της.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε, το κορίτσι τα τελευταία χρόνια κάνει άλματα στην ελληνική τηλεόραση, άλματα με τακτική, σχέδιο και την απαραίτητη ζουζουνιά.

Δυστυχώς όμως για εκείνη, όπως γράφεται, άλλου είδους άλματα που έκανε σε νεαρότερη ηλικία τα κατέγραφε σε βίντεο. Άλματα πιπεράτα και αρκετά σκανδαλιστικά.

Ωστόσο, επειδή πλέον τα δεδομένα στη ζωή της έχουν αλλάξει, η ταλαντούχα παρουσιάστρια προσπαθεί να σβήσει κάθε τι που τη συνδέει με το «παιχνιδιάρικο» παρελθόν της.

Μάλιστα, όπως γράφεται στο διαδίκτυο, έφτασε μέχρι το σημείο να βρει τον σύντροφο που είχε στο Λύκειο στη Θεσσαλονίκη και να τον ρωτήσει εάν το υλικό που είχε στα χέρια του από ένα τρίο, που έκανε τότε με φίλο τους, υπάρχει ακόμα. Συγκεκριμένα τον ρώτησε εάν είναι «ζωντανό» το αρχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο φίλοι που τη «μοιράστηκαν» τότε, σήμερα δικηγόροι και δεν κρύβουν την εμπειρία που είχαν όλοι παρέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γράφεται μάλιστα ότι το βίντεο υπάρχει και το δείχνουν στους «μυημένους» της παρέας τους. Αυτά τα μαντάτα έφτασαν στα αφτιά της παρουσιάστριας, η οποία ανησυχεί μην δει κάποια στιγμή τον εαυτό της «πρωταγωνίστρια» σε κάποιο ροζ σάιτ στο διαδίκτυο. Και άντε να το μαζέψει μετά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.