Στο νοσοκομείο ο Νίκος Χατζηνικολάου – Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Χατζηνικολάου – Τι συνέβη;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν ήταν σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή, στο καθιερωμένο ραντεβού του στον real fm!

O λόγος; Ο δημοσιογράφος, όπως ανέφερε πριν κλείσει την εκπομπή του ο Γιώργος Τράγκας, μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής του εκπομπής στο Star channel, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Από εκείνη την ώρα το διαδίκτυο πήρε “φωτιά” και οι φήμες οργίασαν.

Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν πήγε στο νοσοκομείο αλλά ξεκουράστηκε από την χθεσινή τηλεοπτική του εκπομπή στο Star γι’ αυτό και δεν έκανε την ραδιοφωνική του εκπομπή.

O ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε στο twitter:

«Ουτε υπερκόπωση έπαθα,ουτε στο νοσοκομείο πήγα.Παρακαλούνται οι …συνάδελφοι που με εμφανίζουν ως ερείπιο να τιθασεύσουν τη φαντασία τους!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.