ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγκινήθηκε ακόμη και η Όλγα Τρέμη: Δείτε γιατί δάκρυσε on air (βίντεο)

Συγκινήθηκε ακόμη και η Όλγα Τρέμη: Δείτε γιατί δάκρυσε on air (βίντεο)

Η τραγική ιστορία του Τομ Ατγουότερ που έδωσε μάχη για να σώσει την μικρή κορούλα του από τον καρκίνο λίγο πριν φύγει από τη ζωή, δεν άφησε ασυγκίνητη την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του MEGA, Όλγα Τρέμη.

Η δημοσιογράφος κατάφερε με μεγάλη δυσκολία να συγκρατήσει τα δάκρυα στα μάτια της, την ώρα που τελείωσε το βιντεάκι που παρουσίαζε την ιστορία ενός πατέρα που προσπάθησε πριν φύγει από τη ζωή να μαζέψει ένα χρηματικό ποσό για να σωθεί η θετή κορούλα του, η οποία υποφέρει από νευροβλάστωμα.

Πριν πεθάνει ο Τομ, που είχε όγκο στον εγκέφαλο, συγκέντρωσε 500.000 λίρες που θα βοηθούσαν τη μικρή στη δική της μάχη με τον καρκίνο.

Όταν τελείωσε το βίντεο, η Όλγα Τρέμη, εμφανώς συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια, σχολίασε ότι «δεν υπάρχουν λόγια» και προσπάθησε να μην ξεσπάσει σε κλάματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.