Η Ελένη Μενεγάκη με το αγροτικό της στο λιμάνι [φωτο]

Η Ελένη Μενεγάκη με το αγροτικό της στο λιμάνι [φωτο]

Μπορεί να μπήκε ο Οκτώβριος, η εκπομπή της να ξεκίνησε, αλλά όπως φαίνεται, η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορεί να ζήσει μακριά από τον παράδεισό της: Το ξενοδοχειακό συγκρότημα του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου στα Αχλα της Ανδρου. 

Ο φωτογραφικός φακός του Hello την «συνέλαβε» να μπαίνει στο πλοίο της γραμμής από Ραφήνα για Ανδρο την περασμένη Παρασκευή με το αγροτικό τζιπ της.

Και η ίδια, πάντως, φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους της στο Twitter για τις δραστηριότητές της το Σαββατοκύριακο, ποστάροντας φωτογραφίες από το κτήμα της, μια κάτω από τη βουκαμβίλια και μια με μια κότα, που όπως εξηγούσε στη λεζάντα σκεφτόταν μαζί με μια ακόμη να τις πάρει μαζί της στην Αθήνα. Τελικά, όπως μας ενημέρωσε η ίδια μέσω της εκπομπής της, αντί για τις κότες έφερε μαζί της από τα Άχλα δύο… γατάκια!

Η εικόνα της παρουσιάστρια με το αγροτικό πάντως δεν ξαφνιάζει, αφού ο φωτογραφικός φακός την έχει συλλάβει ουκ ολίγες φορές να κυκλοφορεί με αυτό: 

Και να βάζει και τους φίλους της επάνω: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.