Λιάγκας – Ουγγαρέζος: Aυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν μιλούσαν! (βίντεο)

Λιάγκας – Ουγγαρέζος: Aυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν μιλούσαν! (βίντεο)

«Έλα Δημήτρη, καλωσήρθες στον ΑΝΤ1!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο την ώρα που κατέβαινε από τα σκαλιά. Είναι η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση των δύο ανδρών μετά την πολύ μεγάλη …παγερή περίοδο που επικράτησε ανάμεσά τους. Πριν όμως αρχίσει η ανάκριση του Δημήτρη από τον Γιώργο, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον σύζυγο: «Όλο αυτό το διάστημα που υπήρχαν οι μπηχτούλες, εγώ με τον Δημήτρη μιλούσαμε με μηνύματα και πάντα ρωτούσε για σένα».

«Εκτιμάς ότι έκανες λάθος που δεν ήρθες πριν από 3 χρόνια στον ΑΝΤ1 όταν σου έγινε η πρόταση από τον Λάτσιο, και μάλιστα δύο φορές στο σπίτι του;», έφυγε η πρώτη ερώτηση από τον Γιώργο Λιάγκα. «Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι έκανα λάθος, αλλά αν ήμουν πάλι εκεί, σε εκείνη τη θέση, πάλι το ίδιο θα έκανα. Θα προτιμούσα να παραμείνω γιατί στο δικό μου σύστημα ταίριαζε περισσότερο. Εκτυλίχθηκε ένας αέναος αγώνας να αποδείξω στο κανάλι γιατί έπρεπε να με εμπιστευθεί. Πολύ καλά κάνατε και είχατε φύγει τότε…», απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και διευκρίνησε η Φαίη Σκορδά: «Μα, δεν θέλαμε να φύγουμε. Δεν μας θέλανε. Δεν μας έκαναν πρόταση, γι’ αυτό φύγαμε».

«Πριν σε βρίσω τελευταία φορά που μιλήσαμε και σου έκλεισα το τηλέφωνο, γύρισες και μου είπες ότι εγώ θα μείνω στο κανάλι αλλά δεν θα κάνω κάτι που θα είναι απέναντι σου να σε θίξει και πας και λες τον καιρό απέναντί μου», πέταξε το καρφί ο Γιώργος. «Για το συγκεκριμένο είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου αλλά είναι στο πλαίσιο του ότι είμαι κότα, στρατιώτης…», δικαιολογήθηκε ο Δημήτρης.

«Ο ένας παράγοντας ήταν σίγουρα η Μαίρη Συνατσάκη γιατί πάντα ήθελα να κάνουμε κάτι μαζί. Ο δεύτερος παράγοντας ήταν γιατί έπρεπε να εξελιχθώ, να δω τι ψάρια πιάνω», τόνισε ο παρουσιαστής εξηγώντας πώς πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το Mega.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.