ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αγριος καβγάς Βερύκιου – Παπανώτα on air για τη Βίκυ Σταμάτη: «Ντροπή σου! Έχεις ξεφύγει»! (βίντεο)

Αγριος καβγάς Βερύκιου – Παπανώτα on air για τη Βίκυ Σταμάτη: «Ντροπή σου! Έχεις ξεφύγει»! (βίντεο)

Η συζήτηση σε τηλεοπτική εκπομπή για το αν είναι σωστή η αποφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη ή όχι, δεν άργησε να βγει εκτός ορίων. Με κύριους πρωταγωνιστές της έντονης αντιπαράθεσης τον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Παπανώτα, οι κουβέντες που ακούστηκαν στον αέρα ήταν κάτι παραπάνω από σκηρές.

Η φράση του Δημήτρη Παπανώτα: «Όλοι θα δηλώνουν τρελοί και θα πηγαίνουν στον γιο τους και την κόρη τους!», ήταν αυτή που εξόργισε τον Δήμο Βερύκιο. «Ντροπή σου Δημήτρη, γιατί έχεις φοιτήσει στην ιατρική! Ντροπή σου! Δεν βλέπεις; Δεν είσαι φυσιογνωμιστής; Τι διάολο γιατρός είσαι; Λαϊκίζεις σε τέτοιο βαθμό που σκίζεις τα πτυχία σου και αδικείς τον εαυτό σου! Έχεις ξεφύγει! Έχεις κόψει αλυσίδες! Κατάλαβέ το!», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο δημοσιογράφος.

«Καθόλου! Πηδάει κόσμος απ’ τα μπαλκόνια Δήμο και ο κόσμος αυτός πρέπει να ξέρει ότι κάποιος φταίει γι’ αυτή την κατάσταση!», ανταπάντησε ο Δημήτρης, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να παρεμβαίνει ιδιαίτερα ενοχλημένη: «Εντάξει παιδιά, είστε στην αρένα και ζητάτε αίμα! Αν ζητάμε ανθρώπους να σφαγιαστούν μπροστά μας για να πούμε μπράβο»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.