“Βόμβα”: Γνωστός παρουσιαστής αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 γιατί αρνήθηκε τις περικοπές!

“Βόμβα”: Γνωστός παρουσιαστής αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 γιατί αρνήθηκε τις περικοπές!

Μειώσεις μισθών κάνει πάλι ο ΑΝΤ1 όπως ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες στους εργαζόμενούς του. Οι περικοπές αυτές δεν βρίσκουν τους περισσότερους σύμφωνους, αλλά… ανάγκης γαρ, αρκετοί είναι αυτοί που τις υπογράφουν. Ωστόσο ορισμένοι αρνούνται να υπογράψουν τις νέες συμβάσεις με… τσεκουρωμένους κατά 20% μισθούς τους, έστω κι αν γνωρίζουν ότι την επόμενη ημέρα θα απολυθούν.

Ένας από αυτούς είναι και γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής που εργάζεται στο σταθμό του Αμαρουσίου 15 χρόνια, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι θα απολυθεί αφού η διοίκηση έχει κάνει σαφές ότι όποιος αρνηθεί να υπογράψει τις καινούργιες συμβάσεις θα δει την πόρτα εξόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο είναι σίγουρο ότι μετά την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1 και έχοντας παίξει πολύ δυνατά… μπάλα στο τηλεοπτικό τοπίο θα βρει καινούργια τηλεοπτική στέγη. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου ήδη του έχει γίνει πρόταση από άλλο τηλεοπτικό σταθμό για να αλλάξει… γήπεδο! Έτσι, μπορεί η απόλυσή του από τον ΑΝΤ1 να θεωρείται σίγουρη αλλά είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα τον δούμε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Μέχρι τότε όμως αποφεύγω να δημοσιοποιήσω το όνομά του για ευνόητους λόγους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.