ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεγάλη γκάφα της Τσιμτσιλή on air- Δεν ήξερε που να κρυφτεί η παρουσιάστρια (βίντεο)

Μεγάλη γκάφα της Τσιμτσιλή on air- Δεν ήξερε που να κρυφτεί η παρουσιάστρια (βίντεο)

Η ομάδα της τηλεοπτικής εκπομπής θέλησε να σχολιάσει την κατάσταση της υγείας του Λαμάρ Όντομ, του άντρα της Καρντάσιαν.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή διάβασε τον ξένο τύπο όπου έγραφε «ό,τι ναρκωτικό μπορεί να φανταστεί κάποιος» βρέθηκε στο αίμα του Όντομ, ο οποίος τις τελευταίες ώρες πριν πέσει σε κώμα, είχε κάνει και χρήση κοκαΐνης.

Ο 36χρονος έχει υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά, το συκώτι του έχει διαλυθεί, ενώ οι πιθανότητες επιβίωσης φτάνουν το 50%. Ακόμα όμως και αν τα καταφέρει, η ζημιά που έχει υποστεί ο εγκέφαλός του είναι σημαντική και η κατάστασή του μη αναστρέψιμη».

Και συνέχισε λέγοντας πως σύμφωνα με τα ξένα μέσα έσφιξε το χέρι της Kim και ανοιγόκλεισε τα βλέφαρά του… Τότε οΚώστας Φραγκολιάς πήρε τον λόγο και είπε: «Το ότι ασχολούμαστε με τον Lamar… Παιδιά δεν είχε ατύχημα, αν ρισκάρεις… καλά να πάθεις» και η Σταματίνα του είπε σε έντονο ύφος «Βρε Κωστάκη στην εντατική είναι ο άνθρωπος»!

Όμως ο Κώστας έγινε τότε τούρμπο και της είπε «για ποιο λόγο είναι; Επειδή έπαθε εγκεφαλικό επειδή είχε κουμπώσει ναρκωτικά και το άλλο για να είναι…» και η χειρονομία του έκανε την Σταματίνα να νιώσει αμηχανία και να κρύψει τα χέρια με το πρόσωπό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.