ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λιποθύμησε η Καραβάτου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της – Πως αντέδρασε ο Κρατερός

Λιποθύμησε η Καραβάτου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της – Πως αντέδρασε ο  Κρατερός

Έντονη αδιαθεσία ένιωσε η Κατερίνα Καραβάτου και λιποθύμησε στην τηλεοπτική εκπομπή της. Το περιστατικό ευτυχώς δεν διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών, αλλά πίσω από τις κάμερες.

Η παρουσιάστρια, για την οποία οργιάζουν οι φήμες πως διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, δεν εμφανίστηκε ξανά στο πλατό της εκπομπής και ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης, ενημέρωσε το κοινό για το τι συνέβη:

«Να σας πω ότι σε περίπτωση που αναρωτιέστε που είναι η Κατερίνα Καραβάτου, εντάξει αποφάσισε να μου δώσει την ευκαιρία να πάρω πάνω μου όλη την εκπομπή, βεβαίως με τη βοήθεια της κυρίας Γκολεμά και των υπολοίπων ανθρώπων που βρίσκονται εκεί πέρα. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς έτσι, ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία, θα είναι πάλι σε λίγο κοντά μας, οπότε μη μου ανησυχείτε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά η Ντέπυ Γκολεμά πρόσθεσε: «Εμένα μου επιτρέπεις; Επειδή θα έχεις και δεύτερη λιποθυμία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.