ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οργή του κόσμου κατά του BBC – Σε σειρά έδειξαν επεισόδιο κατάρριψης αεροσκάφους με πύραυλο! [φωτο]

Οργή του κόσμου κατά του BBC –  Σε σειρά έδειξαν επεισόδιο κατάρριψης αεροσκάφους με πύραυλο! [φωτο]

Την… οργή τους εξέφρασαν χιλιάδες τηλεθεατές οι οποίοι στράφηκαν κατά του ΒΒC μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο της σειράς «Doctor Who» όπου δείχνει ένα αεροπλάνο να καταρρίπτεται, μόλις μία εβδομάδα μετά την τραγωδία στο Σινά όπου έχασαν τη ζωή τους 224 άνθρωποι.

Οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς διαμαρτυρήθηκαν μέσα από τα social media τονίζοντας πως η δεδομένη χρονική στιγμή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και πως δεν έπρεπε να βγει στον αέρα το συγκεκριμένο επεισόδιο αφού υπάρχει αυτή η σκηνή, όταν μάλιστα οι υποψίες για τρομοκρατικό χτύπημα πάνω από το Sharm el Sheikh αυξάνονται όλο και περισσότερο. 

Προβλήθηκε μάλιστα λίγες ημέρες αφότου Βρετανία και Ηνωμένες Πολιτείες υποστήριξαν ότι οι τζιχαντιστές  θα μπορούσαν να έχουν ρίξει το μοιραίο αεροσκάφος, που κατευθυνόταν προς την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, βάζοντας βόμβα. 

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Doctor Who» έπαιξε στον αέρα η σκηνή του περαμενου επεισοδίου στην οποία η Jenna Coleman, που υποδύεται την Clara εκτοξεύει ένα πύραυλο με σκοπό να ρίξει το αεροπλάνο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροσκάφος καταρρίπτεται και στη συνέχεια τα συντρίμμια του φλέγονται στο σημείο της πρόσκρουσης. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.