H συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο (βίντεο)

H συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο (βίντεο)

Η αλυσίδα super market Edeka δημιούργησε ίσως την πιο επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της φετινής χρονιάς, καθώς μόλις σε δυο μέρες έχει ήδη φθάσει τα 2,5 εκατομμύρια views σε όλο τον κόσμο. Ενώ παράλληλα έχει γίνει ο απίστευτος χαμός σε όλα τα social media με τα hastags #Edeka και #heimkommen («έρχομαι σπίτι») να βρίσκονται παντού στις πρώτες θέσεις.

Το στόρι είναι απλό και καθημερινό (γι αυτό και πιασάρικο). Στις πρώτες εικόνες βλέπουμε έναν παππού ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα περάσει τα Χριστούγεννα μόνος, καθώς από το τηλέφωνο όλοι οι συγγενείς του ανακοινώνουν ότι δεν θα τα καταφέρουν.

Ο παπούς όμως δεν μένει με τα χέρια… σταυρωμένα (κυριολεκτικά!). Και κάνει κάτι αναπάντεχο, που τελικά θα μαζέψει όλους γύρω από το στρωμένο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, με μία κινηματογραφικής τάξεως ανατροπή.

Η διαφήμιση έχει συγκεντρώσει τα εγκωμιαστικά σχόλια σε όλο τον κόσμο, καθώς πέρα από καλογυρισμένη έχει και ένα μήνυμα που αγγίζει όλους. Χωρίς να λείπουν και σ’ αυτήν την περίπτωση οι αντιρρησίες που μιλούν για μία καλοστημένη διαφημιστική προπαγάνδα, οι περισσότεροι βρίσκουν πολύ δυνατό αυτό που συμβαίνει μέσα στο μικρό φιλμάκι. Και μάλλον έχουν δίκιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.