Το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της λατρεμένης σειράς “Sherlock Holmes” [φωτό, βίντεο]

Το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της λατρεμένης σειράς “Sherlock Holmes” [φωτό, βίντεο]

Αν υπάρχει κάτι που περιμένουμε φέτος περισσότερο από τα Χριστούγεννα, αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο special επεισόδιο της λατρεμένης σειράς του BBC «Sherlock», με τον Benedict Cumberbatch και τον Martin Freeman να επιστρέφουν ξανά στη ζωή μας ως Sherlock Holmes και John Watson, αντίστοιχα.

Η διαφορά του συγκεκριμένου επεισοδίου ωστόσο, το οποίο θα είναι αυτοτελές και δεν θα έχει καμία σύνδεση με την κανονική ροή της σειράς, είναι πως θα λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο του 1895.

Και ενώ η 1η Ιανουαρίου -ημέρα προβολής του special επεισοδίου, πλησιάζει, το BBC δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες ένα νέο teaser και δύο νέες αφίσες για το

«The Abominable Bride», όπως θα ονομάζεται το special, εκτινάσσοντας τον ενθουσιασμό μας σε νέα ύψη.

Το teaser δεν αποκαλύπτει ουσιαστικά τίποτα, οι αφίσες όμως είναι πραγματικά έργα τέχνης. Φιλοτεχνημένες στο στυλ των κινηματογραφικών αφισών του ’30 και του ’40, αποκαλύπτουν πως το επεισόδιο θα περιέχει «Φιλία, Περιπέτεια, Φόνο», ό,τι ακριβώς χρειάζεται κανείς δηλαδή για να ξεκινήσει την νέα χρονιά. sherlock sherlock

Το σενάριο του Sherlock: The Abominable Bride, πάει κάπως έτσι:

Γιατί ο Thomas Ricoletti μένει έκπληκτος βλέποντας τη γυναίκα του να φορά το παλιό της νυφικό; Γιατί, μόλις πριν από λίγες ώρες, η γυναίκα του αυτοκτόνησε.

Τώρα το φάντασμα της κ. Ricoletti εμφανίζεται να τριγυρίζει στους δρόμους του Λονδίνου με μια ακόρεστη δίψα για εκδίκηση. Ο Holmes, ο Watson και οι φίλοι τους πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλη τους την πονηριά για να αντιμετωπίσουν έναν εχθρό που, από ότι φαίνεται, έχει επιστρέψει από τον τάφο, αλλά και την συγκλονιστική αλήθεια για την Αποτρόπαια Νύφη.

Στο επεισόδιο θα παίζουν επίσης οι Amanda Abbington, Una Stubbs και Louise Brealey. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Νάγια Κωστιάνη (huffingtonpost.gr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.