Oι τρεις δημοσιογράφοι που τα “σπασαν” με το Mega- Εφυγαν γιατί αρνήθηκαν να δεχθούν νέα μείωση μισθού

Oι τρεις δημοσιογράφοι που τα “σπασαν” με το Mega- Εφυγαν γιατί αρνήθηκαν να δεχθούν νέα μείωση μισθού

Πήραν την αποζημίωσή τους και έφυγαν από το Mega τρεις  δημοσιογράφοι, που ήταν στο σταθμό επί πολλά χρόνια.

Οπως γράφει η διαδυκτιακή ιστοσελίδα, του Χρ. Παναγιωτόπουλου που διετέλεσε για χρόνια διευθυντής από τον τηλεοπτικό σταθμό της Μεσογειων αποχώρησαν:

-Ο υπεύθυνος του τμήματος διεθνών ειδήσεων Στρατής Αγγελής, με μακρά εμπειρία και πολλές επιτυχημένες αποστολές σε πολεμικά μέτωπα.

-Η υπεύθυνη του πειραϊκού και ναυτιλιακού ρεπορτάζ, Κωνσταντίνα Καζαντζή, που κάλυψε τον δύσκολο «ανδρικό» χώρο με μεγάλη επάρκεια επί 20 χρόνια.

-Ο υπεύθυνος για το ασφαλιστικό και εργατικό ρεπορτάζ Στέλιος Παπαπέτρου, ο οποίος αποτελούσε «εγγύηση» για το σταθμό, σε μια περίοδο που και τα δυο αυτά μέτωπα θα πάρουν «φωτιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και οι τρεις αρνήθηκαν να δεχθούν τη νέα μείωση του μισθού τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.