Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν για ένα επετειακό επεισόδιο

Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν για ένα επετειακό επεισόδιο

Εχει συζητηθεί πολλές φορές, αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Τώρα όμως φαίνεται πως τα «Φιλαράκια» θα κάνουν reunion, μία δεκαετία μετά από το τέλος της δημοφιλούς σειράς.

Οπως όλα δείχνουν, η Τζένιφερ Ανιστον, ο Ματ ΛεΜπλανκ, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, η Λίσα Κούντροου και ο Μάθιου Πέρι θα συναντηθούν ξανά μπροστά στις κάμερες, για ένα επετειακό επεισόδιο, προς τιμήν του σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροους, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε 15 επεισόδια της σειράς, αλλά και σε πολλές ακόμη.

Ομως, υπάρχει η περίπτωση η επανένωση των σταρ να γίνει… τμηματικά. «Ελπίζω ότι και οι έξι τους θα βρεθούν στο ίδιο δωμάτιο κάποια στιγμή», είπε ο Μπομπ Γκρίνμπλατ του NBC, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. «Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε», πρόσθεσε.

Πάντως, σύμφωνα με άλλο στέλεχος του NBC, τον Πολ Τέλεγκμπι, και οι έξι τους πρόκειται να παίξουν σε αυτό το επεισόδιο. Πάντως, κάποιοι από αυτούς είναι «ζεστοί» για αυτή τη συνάντηση. «Θα είναι καλή στιγμή», έγραψε στο Twitter ο Ματ ΛεΜπλανκ, μία ανάρτηση που αναδημοσίευσε η Λίσα Κούντροου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τελευταία χρόνια και οι έξι πρωταγωνιστές της σειράς είχαν καταστήσει σαφές ότι δεν τους ενδιέφερε να ενσαρκώσουν ξανά τους ρόλους που τους έκαναν διάσημους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.