ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κλείνει το Αλ Τζαζίρα στην Αμερική

Κλείνει το Αλ Τζαζίρα στην Αμερική

Μετά από τρία χρόνια λειτουργίας το Αλ Τζαζίρα στην Αμερική βάζει λουκέτο. Το καλωδιακό δίκτυο των ΗΠΑ θα πάψει να λειτουργεί μέχρι τις 30 Απριλίου, είπε ο όμιλος, αναφερόμενο σε οικονομικές προκλήσεις στην αμερικανική αγορά μέσων.

Σύμφωνα με το CNN Money, το δίκτυο είχε προβλήματα με τη τηλεθέασή του με μόνο 20.000-40.000 άτομα να το παρακολουθούν κατά τη διάρκεια του prime time.

Η Αλ Τζαζίρα αγόρασε την εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης Current TV από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Αλ Γκορ και τον συνεργάτη του Τζόελ Χάιατ, ανοίγοντας το αμερικανικό παράρτημά της με 500 εκατομμύρια δολάρια (459 εκατομμύρια ευρώ με σημερινές τιμές).

Οι δυσκολίες όμως άρχισαν αμέσως, καθώς οι διανομείς της νέας εταιρείας, όπως οι Time Warner και η AT&T, ισχυρίστηκαν ότι τα συμβόλαιά τους είχαν υπογραφεί με την Current TV και όχι την Αλ Τζαζίρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο όμιλος είπε ότι θα επεκτείνει τις υπάρχουσες διεθνείς ψηφιακές υπηρεσίες στις ΗΠΑ, καθώς οι καταναλωτές στρέφονται μακριά από τα παραδοσιακά μέσα για ειδήσεις και προς τις κινητές συσκευές όπως τα smartphones και τα τάμπλετ. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στους επόμενους μήνες, είπε.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.