ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το “προφητικό” επεισόδιο των Simpsons, 3 χρόνια πριν με David Bowie και Alan Rickman! [βίντεο]

Το “προφητικό” επεισόδιο των Simpsons, 3 χρόνια πριν με David Bowie και Alan Rickman! [βίντεο]

Η πιο πρόσφατη “θεωρία συνομωσίας” ήταν αυτή του ποδοσφαιριστή Aaron Ramsay και των διασήμων που “σκοτώνει” με κάθε του γκολ και τώρα, ένας ακόμη “τρελός συσχετισμός” έχει τρελάνει το Internet: Οι Simpsons προέβλεψαν τους θανάτους των David Bowie & Alan Rickman!

Εντάξει, όχι ακριβώς. Στο απόσπασμα του επεισοδίου που θα δείτε παρακάτω και που προβλήθηκε το 2013, εμφανίζεται ο Alan Rickman στο ρόλο του καθηγητή Snape(από το Harry Potter) και μιλά για τον έρωτα, ενώ την ίδια στιγμή έπαιζε το τραγούδι “All the Young Dudes” του David Bowie!

Πολλοί το θεώρησαν μια ακόμη πολύ περίεργη σύμπτωση, αν σκεφτεί κανείς πως οι δύο καλλιτέχνες πέθαναν με μόλις λίγες ημέρες διαφορά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η σειρά αυτή κάνει μια “πρόβλεψη”, αφού σε επεισόδιο του 1997, θεωρείται πως οι δημιουργοί προέβλεψαν το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου, ενώ σε επεισόδιο του 2000, είχε εμφανιστεί ως Πρόεδρος των Η.Π.Α. ο τώρα Υποψήφιος, Donald Trump. 210 fa6d2

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
RzQSIyid 764c5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.