Kάμερα “πιάνει” τηλεοπτικό μάγειρα να “σνιφάρει”… κοκαΐνη! (βίντεο)

Kάμερα “πιάνει” τηλεοπτικό μάγειρα να “σνιφάρει”… κοκαΐνη! (βίντεο)

Ο πάγκος της κουζίνας είναι έτοιμος, τα προϊόντα είναι αραδιασμένα στην επιφάνεια, ο φούρνος προθερμαίνεται και η κάμερα καταγράφει βήμα-βήμα τις μαγειρικές δεξιότητες των τηλεοπτικών σεφ εκπομπής στην Σλοβακία.

Μόνο μία παραφωνία υπάρχει στο παραπάνω σκηνικό: Η… κοκαΐνη!

Κατά τη διάρκεια επεισοδίου μαγειρικής εκπομπής ένας από τους συμμετέχοντες «συνελήφθη» επ’αυτοφώρω να… κόβει γραμμές από μία λευκή σκόνη που αρκετοί πίστεψαν ότι πρόκειται για ναρκωτική ουσία.

Ο μάγειρας, άλλωστε, δεν άφησε πολλά περιθώρια να παρερμηνεύσει κανείς την εικόνα, καθώς ετοίμαζε τη… δόση του με μία πιστωτική κάρτα και ένα χαρτονόμισμα ώστε να εισπνεύσει την σκόνη.

Μόλις, μάλιστα, τον «έπιασε» η κάμερα ο μάγειρας χαμογελαστός και με μάτια που έλαμπαν απομακρύνθηκε από τον πάγκο.

Το πιθανότερο είναι ο νεαρός να ήθελε να αστειευτεί παριστάνοντας τον χρήστη ναρκωτικών, ενώ στην πραγματικότητα είχε απλώσει στον πάγκο του ζάχαρη άχνη.

Αυτό, άλλωστε σχολίασαν και δεκάδες χρηστών στο YouTube, οι οποίοι γράφουν: «Είναι ζάχαρη άχνη και είναι νοστιμότατη», «Παιδιά, είναι στέβια», «Απλώς χρειαζόταν ένα επιπλέον συστατικό για να ξεκινήσει την ημέρα του», «Όλοι πρέπει να απολυθούν, εκείνος που το έκανε και όσοι του το επέτρεψαν». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.