Σάσα Σταμάτη: “Oταν δούλευα στο Δημόσιο “έκοβα” βόλτες στους διαδρόμους και τραγουδούσα!”

Σάσα Σταμάτη: “Oταν δούλευα στο Δημόσιο “έκοβα” βόλτες στους διαδρόμους και τραγουδούσα!”

Βολεμένη στο Δημόσιο ήταν η Σάσα Σταμάτη επί σειρά ετών, ωστόσο της άλλαξαν πόστο γιατί… έκανε βόλτες στο κτίριο και τραγουδούσε.

«Για πες τα που σε είχε βάλει με μέσο ο πατέρας σου…», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην καλεσμένη του  Σάσα Σταμάτη και η ίδια τα παραδέχθηκε όλα: «Που το ξέρεις; Δεν είναι κακό αυτό! Δούλευα στη Νομαρχία εφτά χρόνια, αλλά παραιτήθηκα από το Δημόσιο γιατί μπήκε στη ζωή μου η τηλεόραση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα η ίδια περιγράφοντας το «πέρασμά» της από το Δημόσιο, είπε: «Αρχικά δούλευα στο γραφείο του Νομάρχη, στο γραφείο Τύπου, αλλά λόγω συμπεριφοράς… Είχα λίγο παραπάνω χαρά. Δεν μπορούσα να κάθομαι οκτώ ώρες στο γραφείο. Ήθελα να πηγαίνω βόλτες, να πηγαίνω στους ορόφους, να τραγουδάω, να είμαι πιο χαλαρή. Δεν ήρθε απόλυση, ήρθε μετάθεση στη χειρότερη υπηρεσία τότε, στη διεύθυνση Πρόνοιας. Με έστειλαν στην Πρόνοια για να βάλω μυαλό, να ταρακουνηθώ λίγο. Εκεί ήμουν στο γκισέ για τα βιβλιάρια απορίας, θεώρηση και έκδοση. Υπήρχαν έντονοι διάλογοι με τον κόσμο. Ήμασταν με κλειδωμένη την πόρτα γιατί θα ερχόντουσαν μέσα να μπουκάρουν όλοι»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.