ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το ποστάρισμα- γκάφα της ΕΡΤ στο Facebook (φωτό)

Το ποστάρισμα- γκάφα της ΕΡΤ στο Facebook (φωτό)

«Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων: Ο έξυπνος, ο μαλάκας και ο μαλάκας που νομίζει ότι είναι έξυπνος», έγραφε η φωτογραφία, που ανήρτησε κατά λάθος ένας από τους διαχειριστές, μπερδεύοντας τους λογαριασμούς στο Facebook.

Χωρίς καθυστέρηση η κρατική τηλεόραση έδωσε εξηγήσεις, λέγοντας πως ο διαχειριστής μπερδεύτηκε και αντί να ποστάρει στον δικό του λογαριασμό την αστεία ανάρτηση, την «ανέβασε» σε αυτόν της ΕΡΤ.

«Ζητούμε συγγνώμη για την παραδρομή και τη συνακόλουθη αστοχία μας. Ο συνάδελφος διαχειριστής, μέσα στη ροή της εργασίας, μπερδεύτηκε και νόμισε ότι αναρτά στον προσωπικό λογαριασμό του…Για λόγους ηθικής τάξης, σε λίγα λεπτά η ανάρτηση αυτή θα αποσυρθεί. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.