Ο Γούντι Άλεν θα κάνει σήριαλ με την … Μάιλι Σάιρους [φωτό]

Ο Γούντι Άλεν θα κάνει σήριαλ με την … Μάιλι Σάιρους [φωτό]

Το πρώην κορίτσι της Disney και νυν ποπ σταρ που ξεγυμνώνεται με κάθε ευκαιρία, έκανε ενθουσιώδες ποστ στο instagram για τη συνεργασία. 

Η 24χρονη Μάιλι, θα εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά που θα σκηνοθετήσει ο Γούντι Αλεν για τη διαδικτυακή streamming υπηρεσία Amazon TV Prime – το διαδικτυακό κανάλι του amazon.com. Πρόκειται για μία σειρά της οποίας η υπόθεση θα εκτυλίσσεται στη δεκαετία του 1960 και θα είναι μια καινούργια αρχή και για τον βετεράνο σκηνοθέτη, ο οποίος πλέον, φαίνεται ότι απολαμβάνει τη χαρά των γυρισμάτων και πειραματίζεται χαλαρά με ό,τι θέλει και σε όποια χώρα θέλει. 

Οσο για τη Μάιλι, δηλώνει στο instragram «Είμαι απερίγραπτα ενθουσιασμένη που θα παίξω στο πρώτο σίριαλ του Γούντι Αλεν!!!».

Επίσης πληροφορεί όσους την ακολουθούν στην εφαρμογή, ότι θα δουλέψει μαζί με τον Γούντι Αλεν και την κωμικό, σεναριογράφο σληνπθέτιδα Ελέιν Μέι για τεσσεράμισι επεισόδια.

Η ποπ σταρ πρόσφατα συνεργάστηκε και με έναν άλλο σπουδαίο Αμερικανό κωμικό τον Μπιλ Μάρεϊ για το χριστουγεννιάτικο σόου του διαδικτυακού streamming καναλιού Netflix, «A very Murray Christmas». Και τότε δήλωσε «απερίγραπτα ενθουσιασμένη!!!».

Τα γυρίσματα πάντως του Γούντι Αλεν αρχίζουν τον Μάρτιο και ο τίτλος του σίριαλ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί. Για τη συγκεκριμένη δουλειά, ο επικεφαλής των Amazon Studios, Ρόι Πράις δήλωσε: «Ο Γούντι Αλεν είναι ένας οραματιστής δημιουργός που έχει υπογράψει ορισμένες από τις σπουδαιότερες ταινίες όλων των εποχών! Είναι τιμή λοιπόν να δουλέψουμε μαζί του στην πρώτη τηλεοπτική σειρά που θα γυρίσει». 

Οσο για τον σκηνοθέτη, είχε τον τελευταίο λόγο στη συνέντευξη Tύπου: «Δεν ξέρω πως μπλέχτηκα σ΄αυτή την ιστορία. Δεν έχω ιδέα πως γίνεται ένα σίριαλ και δεν ξέρω από που ν΄αρχίσω. Νομίζω ότι ο Ρόι Πράις θα μετανιώσει γι’ αυτό το εγχείρημα». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, να υπενθυμίσουμε, ότι η επιλογή του Γούντι Αλεν για το πρόσωπο της Σάιρους, δεν είναι και τόσο… άσχετη. Η σημερινή ποπ σταρ, έγινε διάσημη σε ηλικία 11 ετών, ως ηθοποιός, στο τηλεοπτικό σήριαλ Hannah Montana, με θέμα την κρυφή διπλή ζωή μιας μαθήτριας που στον ελεύθερο χρόνο της είναι… ποπ σταρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.