Τι ζητά από τον Λάμπη Tαγματάρχη η Αντριάνα Παρασκευοπούλου μετά την πρόσφατη απομάκρυνση της από το δελτίο της ΕΡΤ

Τι ζητά από τον Λάμπη Tαγματάρχη η Αντριάνα Παρασκευοπούλου μετά την πρόσφατη απομάκρυνση της από το δελτίο της ΕΡΤ

«Χρηστή διοίκηση και αξιοκρατία» ζητά από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Λάμπη Ταγματάρχη, με προσωπική του ανακοίνωση ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Αντριάνας Παρασκευοπούλου, της παρουσιάστριας που πριν από λίγες ημέρες απομακρύνθηκε από το δελτίο της ΕΡΤ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δημητρακόπουλος γράφει: «Τις τελευταίες μέρες πλήθος δημοσιευμάτων και ηλεκτρονικών αναρτήσεων ασχολούνται –καλόπιστα- με το εργασιακό καθεστώς στην ΕΡΤ, της εντολέως μου δημοσιογράφου, κ. Αντριάνας Παρασκευοπούλου. Η διακεκριμένη δημοσιογράφος θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ΕΡΤ, με συνέπεια, συνέχεια και υπευθυνότητα, όπως πάντα. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Λάμπης Ταγματάρχης τις διαχρονικές αρχές του για αξιοκρατία, ισονομία και χρηστή άσκηση του διευθυντικού δικαιώματος θα τις μετουσιώσει σε πραγματικότητα και στην περίπτωση της κ. Αντριάνας Παρασκευοπούλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.