ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιρανή παρουσιάστρια κατηγορεί το αφεντικό της για σεξουαλική παρενόχληση [φωτό]

Ιρανή παρουσιάστρια κατηγορεί το αφεντικό της για σεξουαλική παρενόχληση [φωτό]

Ισχυρό στέλεχος του δικτύου ειδήσεων και ντοκιμαντέρ Press TV, στο Ιράν, μπήκε στο στόχαστρο νεαρής παρουσιάστριας η οποία μέσω αναφορών στα social media τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση.

Η 32χρονη, πρώην ανκοργούμαν του καναλιού, δημοσιοποίησε το θέμα μέσω μιας σειράς συνομιλιών στο Facebook, ηχογραφημένων και μη, που πιστοποιούσαν τις καταγγελίες της. Όπως αναφέρει το Iran Wire, η Sheena Shirani ξεκίνησε να εργάζεται στο κανάλι το 2007 και όπως αποκάλυψε, το πρώην αφεντικό της και διευθυντής ειδήσεων, Hamid Reza Emadi, την πίεζε να ενδώσει σεξουαλικά ως ανταμοιβή για τα όσα της προσέφερε επαγγελματικά.

«Πάντα ήμουν στο πλευρό σου», γράφει ο Emadi σε ένα από τα μηνύματα για να ακολουθήσει ένα ακόμα post στο οποίο την χαρακτηρίζει «ανώμαλη» συνοδεύοντάς το με μια selfie με τη λεζάντα «καυτό αφεντικό».

Ως απάντηση, η νεαρή αποκρούει τα μηνύματα του προϊσταμένου της δηλώνοντας σαφώς ότι αποδοκιμάζει τη συμπεριφορά του. «Ζω μια κόλαση, δε μπορώ να ζω έτσι πια», γράφει σε ένα post ως απάντηση.

«Πάντα ήμουν στο πλευρό σου», γράφει το στέλεχος σε έναν άλλο διάλογο. «Όποτε ήθελες κάτι, σε βοηθούσα. Δε σου ζητώ να σκοτώσεις κάποιον… Μπορείς να κάνει σεξ μαζί μου ως φίλος», αναφέρει χαρακτηριστικά. Ακολούθως, προσθέτει σε αργκό, ότι το μόριό του έχει ερεθιστεί.

«Έρχομαι στη δουλειά για ηρεμία», απαντά η Shirani σε μια προσπάθεια προσέγγισης. «Δε μπορείς να περιμένεις από εμένα να βοηθήσω στις σεξουαλικές ανάγκες γιατί είμαι φίλη σου. Απλά θέλω να δουλέψω μαζί σου και σε θεωρώ συνάδελφο. Με αντικειμενοποιείς», προσθέτει.

Η συζήτηση τελειώνει με το πρώην αφεντικό της να της ζητά να ολοκληρώσουν με στοματικό έρωτα…

Η όμορφη παρουσιάστρια, έφυγε από το σταθμό τον Ιανουάριο του 2016 και έκτοτε ζει με το γιο της εκτός Ιράν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
asdff01asdff00asdff02asdff03asdff04
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.