ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«60 Days In»: Στη… «στενή» θα στέλνει νέο reality show τους παίκτες του

«60 Days In»: Στη… «στενή» θα στέλνει νέο reality show τους παίκτες του

«Πώς είναι πραγματικά η ζωή στη φυλακή;». Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα μάθουν με τον πιο σκληρό τρόπο οι επτά συμμετέχοντες σε ένα νέο αμερικάνικο reality show, που συμφώνησαν να περάσουν δύο ολόκληρους μήνες σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα της Αλαμπάμα.

Το νέο reality show θα έχει τίτλο «60 Days In» και πρόκειται να βγει στον αέρα τον επόμενο μήνα, από το δίκτυο A&E. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο σόου καταγράφει τη ζωή επτά αθώων πολιτών που έζησαν για δύο μήνες σαν κανονικοί κρατούμενοι στην φυλακή της κομητείας Κλαρκ, στο Τζέφερσον της Ιντιάνα. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, η πραγματική ταυτότητα των «ψεύτικων κρατουμένων», η ποινή των οποίων τελείωσε τον περασμένο Δεκέμβριο, δεν αποκαλύφθηκε ούτε στους συγκρατούμενούς τους ούτε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του ιδρύματος.

Παρόλο που ένας από τους συμμετέχοντες αποχώρησε από το reality αφού δέχθηκε μια γροθιά από έναν κρατούμενο, ο παραγωγός της σειράς (που τυγχάνει να είναι και ο Αστυνόμος της κομητείας Κλαρκ) δήλωσε την Τετάρτη ότι το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα άξιζε το ρίσκο.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα σόου που να δείχνει πραγματικά πως είναι να εκτίει κανείς ποινή κάθειρξης, από μια οπτική που δεν είχε παρουσιαστεί ξανά», είπε ένας από τους συντελεστές του σόου στην Daily Mail.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι αν αναρωτιέστε ποιος σώφρων άνθρωπος θα σκεφτόταν ποτέ να περάσει ποτέ οικειοθελώς δύο μήνες σε μια φυλακή, η αλήθεια είναι πως καθένας από τους συμμετέχοντες είχε το δικό του ιδιαίτερο κίνητρο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν μια κοινωνική λειτουργός που θέλει να βάλει τέλος στη βία των συμμοριών, ένας πρώην πεζοναύτης που σκέφτηκε ότι η συγκεκριμένη εμπειρία θα τον βοηθήσει να ενταχθεί στην αστυνομία και ένας δάσκαλος που ήθελε να μιλά με επιχειρήματα, όταν προτρέπει τους μαθητές τους να μένουν μακριά από κακές επιλογές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.