Ο Μιχαλάκης από τα “Εγκλήματα” επιστρέφει σε ρόλο που θα συζητηθεί: Σε ποια σειρά θα τον δούμε!

Ο Μιχαλάκης από τα “Εγκλήματα” επιστρέφει σε ρόλο που θα συζητηθεί: Σε ποια σειρά θα τον δούμε!

Ο Σταύρος Νικολαΐδης ύστερα από 7χρονη αποχή -εμφανίστηκε τελευταία φορά στη Λόλα- επιστρέφει στη μικρή οθόνη με έναν ρόλο που θα συζητηθεί.

Ο ίδιος, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του Μιχαλάκη στην all time classic σειρά του ΑΝΤ1, τα Εγκλήματα, θα παίξει στην παραγωγή του Mega, Μάλιστα Σεφ, υποδυόμενος έναν γευσιγνώστη. 

«Σε όλο το επεισόδιο οι υπεύθυνοι του Chez Philippe ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο κριτικός που επισκέπτεται το εστιατόριο κι εγώ είμαι ο τελευταίος στον οποίο πάει το μυαλό τους, γιατί είμαι ένας μεθυσμένος που κλαίει γιατί τον άφησε η γυναίκα του», δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός όμως από τηλεοπτικό επιστροφή, θα εμφανιστεί και στο θέατρο, στην παράσταση «Ας ερχόσουν για λίγο» που κάνει πρεμιέρα στις 29 Φεβρουαρίου στο Θέατρον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.