ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κόβεται και η εκπομπή «Προβοκάτσια ΤιΒι» του Μπογδάνου

Κόβεται και η εκπομπή «Προβοκάτσια ΤιΒι» του Μπογδάνου

Χθες, ακούσαμε από τους ίδιους τους παρουσιαστές,τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Μαίρη Συνατσάκη, πως η εκπομπή τους «Spata Live TV» θα «κοπεί» στα τέλη του Φεβρουαρίου. Σήμερα, ο ΣΚΑΙ ενημέρωσε τους συντελεστές της εκπομπής «Προβοκάτσια ΤιΒι» πως «κόβεται» από το πρόγραμμα του σταθμού. Το talk show που προβαλλόταν κάθε Παρασκευή με παρουσιαστή τον Κωσταντίνο Μπογδάνο σταματά, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε σ’ αυτό το δίμηνο δεν κρίθηκαν ικανοποιητικά από τους ιθύνοντες του καναλιού. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του παρουσιαστή, «απλά δεν τους βγήκε η συνταγή και ο ίδιος είναι πολύ καλά με το κανάλι, το οποίο τον στηρίζει, καθώς κάνει επιτυχία στην απογευματινή ζώνη». 

Απ’ ότι φαίνεται το 2016 δεν μπήκε καλά για την τηλεόραση και αρκετοί είναι εκείνοι που περιμένουν τη συνέχεια. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ η δαμόκλειος σπάθη κρέμεται πάνω από αρκετές εκπομπές που θα κοπούν ή δεν θα ξαναχρηματοδοτηθούν για τη νέα σεζόν. Οι χρυσές εποχές που τα κανάλια έδιναν διορία σε μια εκπομπή, μία ολόκληρη σεζόν, για να «στρώσουν» και να εδραιωθούν, φαίνεται πως έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, αν τα νούμερα δεν είναι ικανοποιητικά από τον δεύτερο μήνα, το κόψιμο θεωρείται σχεδόν φυσική συνέπεια. 

Μάλιστα τα πράγματα πια είναι τόσο ξεκάθαρα που οι ίδιοι οι παρουσιαστές ενημερώνουν τους τηλεθεατές για το… κόψιμο τους. Δείτε πως ανακοίνωσαν την απόφαση του σταθμού, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχετε συνηθίσει να ακούτε από εμάς αλήθειες. Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, ούτε πριν μία εβδομάδα, ούτε πριν από ένα μήνα όπως έχει γραφτεί, ενημερωθήκαμε ότι αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται This is Spata live έρχεται προς το τέλος του σε δύο εβδομάδες. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα νούμερα τηλεθέασης που μας δώσατε, ήταν διαρκώς αυξανόμενα και ήταν διαρκώς επάνω από το ομοειδές προϊόν του ανταγωνισμού. Ωστόσο, οι εποχές είναι τέτοιες, τόσο πιεστικές, δε δίνουν σε ένα κανάλι που κάνει πρωταθλητισμό όπως είναι ο Αντ1 το χρόνο που χρειάζεται σε εκπομπές σαν και τη δική μας να χτιστούν σε μια ζώνη που δεν υπήρχε ποτέ. Όμως και μόνο γι’ αυτό το 13-14% από το μηδέν, σας ευχαριστούμε πολύ!», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του.Στη συνέχεια, η Μαίρη Συνατσάκη, τόνισε ότι δεν αποχαιρετούν σήμερα το τηλεοπτικό κοινό, αλλά στις 26 Φεβρουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.