ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τέρενς Κουίκ και Έλλη Στάη ανάμεσα στις εκπλήξεις για τα 50 χρόνια της ΕΡΤ

Τέρενς Κουίκ και Έλλη Στάη ανάμεσα στις εκπλήξεις για τα 50 χρόνια της ΕΡΤ

Όλο εκπλήξεις ήταν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 ετών δημόσιας τηλεόρασης, από χθες και για λίγες ημέρες ακόμα, προσωρινά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλάζει και το πρώτο ΟΝ χτες εκφώνησε η Λιάνα Κανέλλη για να αναλάβει λίγο αργότερα ο Πάνος Χαρίτος.

Η Λιάνα Κανέλλη ήταν η πρώτη γυναίκα που εκφώνησε δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ τον Μάιο του 1976 και όπως είπε χτες «έχω ξεκινήσει κοβόμμενη από την ΕΡΤ», υπενθυμίζοντας πως επειδή η εκπομπή της για το τέλος του Φράνκο δεν άρεσε, εκδιώχθηκε. «Έχω φύγει κι έχω ξανάρθει 4 φορές από την ΕΡΤ και τη νιώθω σπίτι μου» είπε μεταξύ άλλων, η βουλευτής πλέον του ΚΚΕ λίγο πριν εισβάλλουν στο στούντιο μέλη του «Ρουβίκωνα».

Η ίδια κατά την έξοδό της από το Ραδιομέγαρο σχολίασε στους δημοσιογράφους: «Το μαύρο έχει τελικά πολλές αποχρώσεις».

Σχετικά με τα 50 χρόνια ΕΡΤ, ανάλογες εκπλήξεις, όπως απόψε αυτή του Τέρενς Κουίκ και σύμφωνα με πληροφορίες, της Έλλης Στάη την Πέμπτη θα σημειωθούν όχι μόνο στο δελτίο, αλλά και σε διάφορες ενημερωτικές εκπομπές. 

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εισβολή του «Ρουβίκωνα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, η ΕΡΤ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το επεισόδιο της εισβολής των μελών της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» στο στούντιο την ώρα του δελτίου ειδήσεων, αναφέρει: «Τα 50 χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης γιορτάζει σήμερα η ΕΡΤ και σε αυτή τη γιορτή, εκτός από τους εξαίρετους προσκεκλημένους της, αποφάσισε να συμμετάσχει απρόσκλητη ομάδα 25-30 αντιεξουσιαστών. Εισήλθαν βιαίως στο στούντιο όταν η Λιάνα Κανέλλη, καλεσμένη του Πάνου Χαρίτου, μιλούσε για την επέτειο και διέκοψαν για περίπου δέκα λεπτά το δελτίο Ειδήσεων. Το δελτίο συνεχίσθηκε κανονικά, αφού οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ διασφάλισαν τον χώρο εργασίας τους και την περιουσία της εταιρείας. Η ΕΡΤ συνεχίζει και τις επόμενες ημέρες, με εκλεκτούς προσκεκλημένους, προσωπικότητες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.