ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σας θυμίζει κάτι το video clip του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision; (βίντεο)

Σας θυμίζει κάτι το video clip του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision; (βίντεο)

Παρουσιάστηκε, χθες το μεσημέρι, το ελληνικό τραγούδι «Utopian Land», του συγκροτήματος ΑRGO, που πήρε το εισιτήριο -με απευθείας ανάθεση – για τη Eurovision 2016, που θα διεξαχθεί τον Μάιο, στη Στοκχόλμη.

Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού μεταδόθηκε τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1 και από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, πολλοί αναρωτήθηκαν τι τους θυμίζει… 

Όπως θα δείτε, κάποιες σκηνές του video clip, έχουν ομοιότητες με εκείνο που γυρίστηκε για το τραγούδι «Run Boy Run» του Γάλλου μουσικού παραγωγού, τραγουδιστή και τραγουδοποιού, Yoann Lemoine, ο οποίος έχει το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, Woodkid. Το τραγούδι κυκλοφόρησε, το 2013, στο soudtrack της ταινίας «Divergent».

Το «Utopian Land», είναι ένα χιπ  χοπ τραγούδι με έντονο το ελληνικό παραδοσιακό στοιχείο. Η ποντιακή λύρα και τα νταούλια ξεχωρίζουν στο τραγούδι. Το κουπλέ του τραγουδιού είναι σε ελληνικό στίχο, ενώ το ρεφρέν σε αγγλικό. Μάλιστα, κάποια σημεία του κουπλέ, είναι στην ποντιακή διάλεκτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.