Ουγγαρέζος- Συνατσάκη: Το τηλεοπτικό τους μέλλον, μετά το κόψιμο της εκπομπής Spata Live

Ουγγαρέζος- Συνατσάκη: Το τηλεοπτικό τους μέλλον, μετά το κόψιμο της εκπομπής Spata Live

«Θέλουμε να μας θυμάστε σαν μια ωραία παρέα. Κανένας δεν έχασε. Ήμασταν όλοι μια αγκαλιά. Ευχαριστούμε το κανάλι που ήταν κοντά μας μέχρι τελευταία στιγμή. Αυτό είναι η αλήθεια», είπε στην τελευταία εκπομπή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ήδη ο 36άχρονος παρουσιαστής έχει κάνει ένα πρώτο διερευνητικό ραντεβού με τον εντεταλμένο σύμβουλο του ΑΝΤ1, Τζώνη Καλημέρη, και, απ’ ό,τι φαίνεται, η ενότητα «Ougga Challenge» με τις χιουμοριστικές συνεντεύξεις θα αυτονομηθεί και θα πάρει τη μορφή μιας ανεξάρτητης βραδινής εκπομπής, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή βράδυ (το επικρατέστερο σενάριο έναρξης είναι στις 23.00) και θα έχει διάρκεια μίας περίπου ώρας. Το νέο concept του Ougga Challenge θα περιλαμβάνει τρεις συνεντεύξεις, ενώ υπάρχει και η σκέψη να ενταχθεί στο δυναμικό της και ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον, που με το δικό του ιδιαίτερο χιούμορ θα δίνει μια ευχάριστη νότα, με φάρσες και διάφορα παιχνίδια. Πηγή του ρεπορτάζ αναφέρει πως τόσο ο Δημήτρης όσο και τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν να διατηρήσουν αυτό το «χύμα» χαρακτήρα της εκπομπής, ώστε να μη θυμίζει κλασικό late night show. Το πλατό θα παραμείνει το ίδιο, με κάποιες νέες πινελιές, καθώς όλο αυτό το «πρόχειρο» σκηνικό έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές, ενώ φέρει και τη σφραγίδα του Ουγγαρέζου. Αν όλα πάνε καλά, η βραδινή εκδοχή του Ougga Challenge θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 μέσα στο Μάρτιο.

Νέος πιλότος, νέα εκπομπή;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κάναμε λάθη, μάθαμε, κοπήκαμε, δεν απογοητευτήκαμε. Αν βλέπετε τη ζωή με τα κοψίματα σαν αποτυχίες και όχι σαν μαθήματα, το χάνετε. Είχατε πάντα έναν καλό λόγο να μας πείτε. Να συνεχίσετε να είστε καλοί άνθρωποι και να κάνετε το καλό. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη» είπε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές η Μαίρη Συνατσάκη. Αυτές τις μέρες η Μαίρη ολοκλήρωσε την διαδικασία της μετακόμισης καθώς άφησε το σπίτι όπου έμενε στην Αγία Παρασκευή και νοίκιασε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Όσον αφορά στο επαγγελματικό της μέλλον, έχει δώσει μεγάλη βάση στο προσωπικό της site (mairiboo.com), αλλά και στο online store που έχει στήσει εδώ και λίγους μήνες. Τηλεοπτικά, το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 λήγει το καλοκαίρι. Συνεργάτες της υποστηρίζουν πως η Mairiboo επιθυμεί να παραμείνει στον ΑΝΤ1, καθώς έχει στο μυαλό της να προτείνει στους ιθύνοντες του σταθμού μια εκπομπή που να είναι βασισμένη πάνω της, να κουβαλάει την τρέλα που διαθέτει και ταυτόχρονα να είναι χρηστική. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μοντέρνα γυναικεία εκπομπή με θέματα που αφορούν τη μόδα, αλλά και πολλά ακόμα πράγματα που ζητά μια σύγχρονη κοπέλα. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό επιθυμεί να φτιάξει έναν πιλότο, που θα τον παρουσιάσει στα στελέχη του σταθμού, ενώ, όπως όλα δείχνουν, μέχρι το τέλος της σεζόν δεν πρόκειται να αξιοποιηθεί σε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα του σταθμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.